Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 13 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber komt na alle drama met haar eigen kookshow

Dat Hailey Bieber ondernemend is, daar kunnen we niet omheen. Dat ze van eten houdt is ook geen nieuws. Op YouTube kunnen we haar nu dan ook zien met haar eigen kookshow, genaamd What’s in my kitchen. Sinds alle drama rondom haar en Selena Gomez heeft ze nu weer het koken opgepakt en post ze na twee maanden weer eens een video.

Niet om nieuwe geruchten de wereld in te helpen maar… kennen we niet al iemand met haar eigen kookshow?

Hailey Bieber pakt een eigen kookshow op

Hailey Bieber hebben we de laatste tijd al menig maal voorbij zien komen in de media – de ruzie tussen haar en Selena, de negativiteit rondom de campagnebeelden van Rhode en het gecanceld worden door de media zijn er een paar om op te noemen. Dat ze nu weer een video post hadden niet veel mensen verwacht.

Negatief en positief

Hailey heeft al een keer eerder haar kookkunsten laten zien op YouTube, maar hield zich in tijden van de drama even op afstand van het video’s maken. Nu maakt ze dus weer een comeback op YouTube, maar niet zonder enige slag of stoot. Het internet is niet zo snel van het loslaten en ondanks alle positieve reacties zitten er nog steeds een paar rotte appels tussen.

Aardig wat liefde

Gelukkig zijn er veel mensen die het vooral stoer vinden hoe Hailey met alle drama omgaat. Zo reageert iemand onder de video: “I genuinely love how you’ve persevered through all of the chaos lately. You haven’t allowed it to take away the things you enjoy doing and the videos you like to make. Always a stan, ilysm”.

Een andere volger reageerde hieronder: “Hailey is my inspiration for staying calm, collected, smiley and graceful in rough days. I love her”. De positiviteit is dus weer een beetje teruggekeerd in de reacties op Hialey en daar kunnen wij alleen maar blij voor zijn.

Niet lullen, maar koken

Dat Hailey zich niet meer veel probeert aan te trekken van de negativiteit is te zien. Ze blijft actief op social media en reageert sinds de drama met Selena niet op de roddels die over haar worden verspreid. Ondertussen heeft ze ons dus verblijd met een kookvideo waarin ze laat zien hoe zij haar ultieme chicken wings bereidt. Thank you Hailey.

Wacht even, zijn de Kardashians dit jaar dan toch wel uitgenodigd voor het Met Gala?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.