Anne Smits
Anne Smits Relaties 10 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze TikTokker showt de meest herkenbare situaties in een relatie

Zit je in een relatie of heb je weleens een relatie gehad? Dan herken je vast die typische koppel-taferelen. Denk bijvoorbeeld aan de situatie waarin jij binnen een mum van tijd in slaap valt zodra jullie een film opzetten of het moment waarop je zegt dat er niks aan de hand is, terwijl jullie allebei weten dat er wel dégelijk iets aan de hand is. Deze hilarische, maar oh zo herkenbare situaties vind je op het TikTok-account van Jampikelets.

Een succesvolle relatie? Behoed jezelf dan voor deze mismatches aan sterrenbeelden.

Deze TikTokker showt de meest hilarische en herkenbare situaties in een relatie

Na een drukke dag even zorgeloos door TikTok scrollen? Guilty. Het is hét platform voor inspiratie en tegelijkertijd voor de meest hilarische video’s. Vooral de video’s waarin je jezelf herkent, zijn leuk om door te sturen naar je vrienden of partner. Ben je nog op zoek naar zo’n herkenbaar account om bij weg te gieren? Kijk dan eens op het account van Jampikelets.

De Australische Ash zorgt voor hilarische content

Op het account van Jampikelets staan video’s van slechts een aantal seconden waarop de Australische Ash een situatie nadoet tussen hem en zijn vrouw. Om zijn vrouw na te spelen, doet Ash een handdoek op zijn hoofd en dat heeft inmiddels voor bijna 500 duizend volgers gezorgd.

Typische tafferelen

Eén van de typische taferelen van een relatie die TikTokker Ash nadoet, is het moment wanneer de man ziek is en wij vrouwen hem even moeten laten weten dat het vast wel meevalt. Een andere, en al te herkenbare situatie, is dat moment wanneer hij iets zoekt terwijl jij al lang weet waar het ligt. En vergeet ook vooral het moment niet waarop we iets op willen meten. Daar heb je namelijk absoluut geen rolmaat voor nodig.

Vooral het extreem Australische accent doet het ‘m. Neem even pauze van wat je aan het doet bent en scrol lekker weg op het account van Ash.

@jampikelets

♬ original sound – Jampikelets – Ash

@jampikelets

♬ original sound – Jampikelets – Ash

@jampikelets

An old banga

♬ original sound – Jampikelets – Ash

Om deze redenen wil jij vooral nog even single blijven

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.