Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 4 jul 2024
Leestijd: 1 minuut

Hup Holland: kwartfinale EK te zien in déze bioscopen

Zo leuk: in verschillende bioscopen in Nederland wordt zaterdagavond de kwartfinale op het EK voetbal tussen het Nederlands elftal en Turkije uitgezonden. Onder meer bij bioscopen van Pathé, Vue en Kinepolis kan je de wedstrijd live kijken op een groot scherm.

Hup Holland hup!

EK-kwartfinale kijken

Het is altijd maar weer de vraag waar we het EK kijken – thuis, in een café, bij vrienden.. óf in een bioscoop. Want ja, dat kan ook gewoon! Komend weekend wordt de wedstrijd van Nederland in verschillende bioscopen vertoond. Wil je mee kunnen praten over het EK? Dan wil je déze termen kennen.

“We vertonen alle wedstrijden van Nederland op het EK, dus zaterdag staat Nederland-Turkije absoluut op het programma”, laat een woordvoerster van Pathé weten. Mocht Oranje de halve finale en de eindstrijd op 14 juli halen, dan worden ook die wedstrijden bij Pathé vertoond. Naast de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht is de wedstrijd ook in Nijmegen, Leeuwarden, Schiedam, Tilburg en Zwolle te zien.

Volgens de bioscoopketen zijn de eerste vier EK-wedstrijden van Nederland “heel goed bezocht”. Ook voor de wedstrijd van zaterdag zijn al veel tickets verkocht. “Bezoekers in het oranje beleefden samen de wedstrijden, het grote doek en de fantastische sfeer maakten elke actie nog meer zichtbaar en voelbaar, de ultieme EK-beleving!”

Zweetbanden en jerseys in 2024: dit is de zomer van voetbalcore

Nog meer voetbal

Bioscoopketen Kinepolis heeft vestigingen in meerdere steden, maar zendt de wedstrijd vooralsnog alleen uit in Almere, Breda en Emmen. Vue Cinemas laat weten dat de kwartfinale en eventueel ook de halve finale met Oranje in alle bioscopen te zien zijn. De keten heeft bioscopen in onder meer Alkmaar, Purmerend, Doetinchem, Den Bosch, Kerkrade en Hoogezand.

Belastingdienst maakt blunder met privéfoto op Instagram Story

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.