Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 30 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Jennifer Aniston keert terug als detective in Murder Mystery 2

Netflix deelt de officiële trailer van Murder Mystery 2, waar Adam Sandler en Jennifer Aniston weer in de huid kruipen van inmiddels full-time detectives Nick en Audrey Spitz.

Murder Mystery 2: waar gaat het over?

Vier jaar na het oplossen van hun eerste moord proberen Audrey en Nick hun eigen detectivebureau van de grond te krijgen. Als ze worden uitgenodigd voor een bruiloft op het privé-eiland van hun vriend de Maharadja (Adeel Akhtar), komen de Spitzen weer in de problemen wanneer de bruidegom ineens wordt ontvoerd voor losgeld. Opeens is iedere gast, ieder familielid en zelfs de bruid een verdachte.

Murder Mystery 2 stuurt Nick en Audrey Spitz op een belangrijke missie die hen eindelijk alles geeft waar ze altijd al van gedroomd hebben: de kans op een succesvol detectivebureau en hun langverwachte reis naar Parijs.

Nog heel even geduld, want Murder Mystery 2 is vanaf 31 maart wereldwijd te zien op Netflix.

Moorden oplossen

Ben jij fan van murder mystery-films? Dan heeft Netflix ook nog de Knives Out-reeks, met twee delen waarin er een moord opgelost wordt door Benoît Blanc. Mocht je die nog niet hebben gezien, dan kan je dat doen in de tijd dat je wacht op het tweede deel van de film met Jennifer Aniston en Adam Sandler.

Bingewatchen maar – Dit zijn de 10 best bekeken Netflix Original-films aller tijden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.