Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 17 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Kanye West en Bianca Censori halen kebab in Berlijn, wél in bizarre outfits

Kanye West en zijn vrouw Bianca Censori vertoeven nu al een aantal weken in Europa en dat gaat niet onopgemerkt. Niet dat ze hele extravagante dingen doen.. integendeel. Eerder werd Kanye gespot met z’n broek op de knieën terwijl Bianca voor hem zat (you do the math) en nu zijn ze in Berlijn. En wat doe je daar? Juist, een lekker kebabje eten. Op een simpel bankje.

Kanye en Bianca in Europa deel #3

Dat Ye en zijn nieuwe vrouw flink stof doen opwaaien, is duidelijk. Ze pakken dingen bijzonder aan, helemaal voor een artiest van zijn kaliber. Bianca loopt nogal graag in panty’s (en dan alleen in panty’s) of ze draagt een condoomjurk. Of dat een creatieve uiting is van manlief weten we niet, maar hij heeft waarschijnlijk wel wat invloed. Laatst is Kanye West is betrapt met zijn broek naar beneden tijdens een boottocht in Italië met zijn vrouw Bianca Censori. Halfnaakt is in Venetië niet zo’n probleem als je jouw shirt uittrekt op de boot door de hitte.. Maar wanneer je gespot wordt met je broek op je knieën én je vrouw ervoor, is dat een ander verhaal lijkt ons zo.

Duits hapje

Inmiddels zijn ze dus neergestreken in de Duitse hoofdstad en je zou denken dat ze incognito door de stad verplaatsen maar niks is minder waar. Ze hadden zin in kebab – dus dat doen ze dan ook. Ze zaten bij Mustafa’s Gemüse Kebap, een populaire spot. Maar die eigenaren keken ook wel even gek op toen Kanye voor hun neus stond.

Geheel in stijl (hun stijl dan) staan ze te wachten in de rij voor deze kebabzaak. Kanye met een soort doek om zijn hoofd heen en zijn vrouw in nudekleurig pantypakje. Benieuwd naar de foto’s van Kanye en Bianca, al kebab-etend? Die zie je hier.

Bijzonder allemaal weer, hè.

Het is Verspillingsvrije Week: win 3 x een maaltijdbox van HelloFresh

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.