Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 19 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner en Devin Booker delen foto’s van hun liefdestrip op Instagram

De liefde tussen Kendall Jenner en Devin Booker lijkt nog steeds helemaal on fire. Nadat Devin een gouden Olympische medaille won met zijn team, neemt hij Kendall mee op een liefdestrip. Zij poseert op een boot in Lake Tahoe met zijn gouden medaille en hij neemt haar vervolgens mee naar een lunch in New York City.

Klinkt als de perfecte date, toch?

Kendall Jenner en Devin Booker op liefdestrip

Na hun boottocht over Lake Tahoe en een intieme lunch, verschenen Kendall en Devin gisteren bij Sunset Beach Hotel op Shelter Island voor een feestje ter ere van Kendalls tequilamerk 818. Kendall Jenner reisde afgelopen zomer door de Verenigde Staten met “Kenny’s Tequila Truck” om haar nieuwe likeur te promoten. Zo stopte ze eerder al op East End, South Hampton en Montauk. Dit keer was het tijd voor een feestje op Shelter Island met gasten als Luka Sabbat, Karlie Kloss, Derek Blasberg en Fai Khadra.

En natuurlijk was vriend Devin Booker aanwezig bij het feestje van zijn vriendin Kendall. Het is niet de eerste keer dat Devin haar komt supporten, in mei gaf hij haar al een cadeau ter ere van de lancering van haar tequila. Tijdens het feest werd hij gespot terwijl hij lachte en praatte met haar vrienden. Het koppel is inmiddels al meer dan een jaar samen en delen steeds meer van hun relatie op social media. Zo zagen we Kendall Jenner eerder met de gouden medaille van Devin op social media.

Instagram / @kendalljenner
Instagram / @dbook

Relatie

Devin en Kendall maakten hun relatie Instagram Official op Valentijnsdag van dit jaar. Toen deelde het topmodel een intieme foto met haar vriend op het aanrechtblad van haar keuken. Sindsdien deelt Kendall Jenner af en toe een foto van haar en Devin op Instagram, zo ook voor hun eenjarig jubileum.

kendall jenner devin booker
Instagram / @kendalljenner

Kendall Jenner prankt haar familie door te doen alsof ze verloofd is in nieuwe YouTube-video

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.