Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 27 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian tweet over Bridgerton en Penelope Featherington reageert hilarisch

Als je een reminder nodig hebt dat iedereen het over Bridgerton heeft nu, geven wij je er een. Zelfs Kim Kardashian tweet namelijk over de Netflix-serie. En als Kim het erover heeft, dan is het zéker een hit. Ze krijgt zelfs antwoord van Nicola Couglan aka Penelope Featherington.

En hoewel wij Bridgerton natuurlijk allang afgekeken hebben, willen we alles weten wat er rondom de serie gebeurt.

Kim Kardashian over Bridgerton

Kim Kardashian tweette gisteren over de nieuwe Netflix-hit Bridgerton. Wij zijn al volledig hooked aan de serie en willen alles weten over de cast, de blunders en het tweede seizoen. Kim is echter nog niet begonnen met kijken en vond het nodig om haar volgers te vragen of ze aan de serie moest beginnen (alsof dat een vraag is).

Niemand minder dan Nicola Couglan aka Penelope Featherington reageerde op de tweet van Kim, die ze deelde met haar 68,7 miljoen Twitter-volgers. Kim zette op Twitter, “Should I start Bridgerton tonight?” waarop Nicola antwoordde: “I’m biased, but yes.” Ook Netflix antwoordde op de tweet van Kim Kardashian, “Yes. Keeping up with Bridgerton.” En ja, wij zijn het natuurlijk volledig met ze eens.

Penelope Featherington

Over haar rol in Bridgerton gesproken, Nicola vertelde eerder aan Variety hoe ze de rol van Penelope Featherington kreeg. Zo gaf ze aan dat ze maar een paar dagen had om zich voor te bereiden op de auditie, ze had bijvoorbeeld geen tijd om de boeken waar de serie op gebaseerd is te lezen. “I just thought, ‘I’ll give this a go and if I get a second call, then I’ll read everything.'” Maar dat gebeurde niet, ze kreeg de rol direct.

Daarna is ze gaan lezen wie Penelope Featherington precies is. “So then it was like, ‘I’d better read these books and figure out who this character is.’ I also went to a lot of the fan forums online, because these books have been out for 20 years. People adore them and have such a connection to them. Penelope is really close to their hearts.” En wij kunnen alleen maar zeggen: we zijn groot fan.

bridgerton seizoen 2 netflix
Netflix Netflix

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.