Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 18 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian maakt zich op als Britse ‘chav’ in deze TikTok en het internet gaat stuk

Kim Kardashian is de laatste tijd lekker aan het posten op TikTok. Waar we haar op Instagram vooral van haar meest glamoreuze kant zien, zien we op TikTok hoeveel humor Kim heeft. In haar meest recente video maakt ze zich op als Britse chav en wij gaan helemaal stuk.

M to the B!

Kim Kardashian maakt zich op als Britse ‘chav’ in deze TikTok

Ze is een beetje late to the party, maar van Kimberly Kardashian pikken we dat gewoon. Een tijdje geleden was de trend op TikTok om je, op het nummer M to the B van Millie Bee, op te maken als Britse chav. Je weet wel: een shitload aan oranje foundation, nog meer concealer dan foundation, veel te donkere wenkbrauwen en een dikke laag mascara. En niet te vergeten is de veel te lichte lipgloss.

Kim Kardashian is wel de laatste van wie we hadden verwacht dat ze mee zou doen aan deze trend – but here she is. 

@kimkardashian

♬ original sound – Kim Kardashian

Je begrijpt, het internet gaat los om deze video van de (altijd classy) Kim K. ”Lmao this is so random and funny you picked this one to remake hahahaha ily” schreeft een fan onder de video. En zij is niet de enige die verbaasd is om dit te zien. ”I would never assume that i’m gonna see this in my life” schrijft iemand anders.

Kim Kardashian in haar TikTok era 

Dit is niet de eerste TikTok van Kim waar we om lachen, want de laatste tijd is ze lekker op dreef. Laatst danste ze samen met dochter North op het klassieke nummer van 1001 Nights van Chipz!. Een iconisch moment, al zeggen we het zelf.

@kimandnorth

Silly time with my Northie

♬ 1001 Arabian Nights – Chipz

De oudste dochter van Kim Kardashian en Kanye West mag dan nog maar 9 jaar oud zijn, ze is nu al wereldberoemd én ontzettend populair op TikTok. Het account @kimandnorth, gerund door mommy Kim en een klein beetje door North zelf, heeft inmiddels al 9.2 miljoen volgers.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.