Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 8 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian heeft zojuist een serie halfnaakte foto’s op Instagram geplaatst

Kim Kardashian is op Instagram weer helemaal terug van weggeweest. Door haar scheiding van Kanye West was de realityster iets stiller dan normaal, maar Kim is terug en dat laat ze weten ook. De realityster plaatst namelijk meerdere foto’s per dag en heeft gisteren ook een serie halfnaakte foto’s online gezet.

OMG!

Kim Kardashian

Als je Kim Kardashian al een langere tijd op Instagram volgt, weet je dat ze gek is op het plaatsen van selfies. Nu staat de 41-jarige realityster ook altijd goed op de foto, dus wij snappen wel waarom. Toch wordt Kim Kardashian er ook regelmatig van beschuldigd dat ze haar foto’s bewerkt en fans hebben vaak bewijs.

Kim Kardashian post niet alleen prachtige selfies op Instagram, maar gebruikt haar platform ook voor serieuzere onderwerpen. Zo volgt de realityster een rechtenstudie en geeft ze ons geregeld een inkijkje in haar leven. Toch is Kim Kardashian ook niet bang om een beetje huid te laten zien, want de realityster post geregeld naakte selfies op Instagram en nu is het opnieuw raak.

Kim Kardashian droeg een look compleet gemaakt van tape voor de show van Balenciaga

Halfnaakte foto’s

Je hoeft maar even op het Instagram-account van Kim Kardashian rond te scrollen en je komt hele series naakte selfies tegen. Van compleet naakte spiegelselfies tot bikini foto’s: ze staan allemaal op het internet. Gisteren is daar een nieuwe serie foto’s bijgekomen, want Kim Kardashian heeft een nieuwe serie halfnaakte foto’s op haar Instagram-account geplaatst.

Kim ging naar Instagram om haar nieuwste look te delen en plaatste een serie foto’s met een vrij bizarre outfit combinatie. We zien de realityster namelijk op een prachtig strand staan met haar kenmerkende zwarte bikinitop, een witte handdoek om haar middel gewikkeld en een echte motorhelm. De eerste drie close-up foto’s tonen Kim’s iconische look in meer detail, maar blijf scrollen en je ziet Kim poseren met haar witte handdoek net onder haar heupen.

Reacties

Vrienden en fans waren er natuurlijk snel bij om een reactie te plaatsen onder Kim’s Instagram-post. Zo schrijft Paris Hilton: “🔥🔥🔥” en schrijft Khloé Kardashian: “Its not ok how beautiful you are.” Fans reageren: “Kim said she SINGLE single”, “Kim always looks best with little-to-no makeup” en “These ended up fire 🔥🔥🔥🔥🔥😍😍😍😍😍.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.