Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 13 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian vervangt de ‘tampon kerstboom’ en wordt opnieuw afgebrand om ‘lelijke’ kerstversiering

Kim Kardashian gaat dit jaar voor minimalistische en witte kerstversiering. Geen toeters en bellen in de boom, wel veel licht. Eerst was het de oprit waar mensen om moesten lachen, nu is het de kerstversiering in de hal die viraal gaat.

Het huis van Kim Kardashian – á 60 miljoen dollar – is een feestje om te bezoeken. Niet alleen vanbinnen, maar ook van buiten is het één en al pracht – zeker tijdens de feestmaanden. Na het zien van Kims kerstversiering, gaat het los op TikTok. Eerst werden er grappen gemaakt over de felle lampen in de voortuin, nu moet de hal het ontgelden.

Kim Kardashian wordt online afgebrand om ‘lelijke’ kerstversiering

Kim kreeg kritiek van fans nadat ze maandag in haar Instagram Story haar gang vol kerstbomen liet zien. In de video zagen we hoe Kim door een gangpad van (nep)besneeuwde bomen liep.

Ze gaf niet veel context bij de video, maar verschillende fans waren er snel bij om het decor af te kraken als “lelijk” en een “verspilling van ruimte”.

Kim Kardashian gang kerstbomen
instagram @kimkardashian

Op Reddit ging het al snel los over de versiering van Kim. ”Reminds me of the end of the car wash” schreef iemand. Een ander schrijft: “There’s a difference between ‘less is more,’ and insane asylum.” En buiten deze comments, zijn er ook veel mensen die de versiering ‘tacky‘ en ‘uncomfortable‘ noemen.

De exit van de ‘tampon bomen’

Het lullige aan deze situatie, is dat dit niet de eerste keer dit jaar is dat de versiering in deze specifieke gang werd bekritiseerd. Eind november deelde Kim al beelden van de gang met andere bomen. En die bomen werden door velen vergeleken met gigantische tampons.

@meggganmalllone

#stitch with @The Kardashians ⭐️ #tamponstories #kardashiankristmas #kardashians

♬ original sound – Megggan_Malllone

Nadat Kim de tampon-bomen deelde stond TikTok in no-time vol met video’s over de versiering. Of dat de reden is dat van bomen Kim switchte, is onbekend.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.