Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 13 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Gaat Kim Kardashian voor gezinsuitbreiding in toekomst? Dit zegt ze zelf

De meesten zullen vast wel weten dat Kim Kardashian gezegend is met vier (super schattige) kinderen: North, Saint, Chicago en Psalm. Toch lijkt het erop dat de babykriebels nog niet helemaal verdwenen zijn bij Kim. In een recent interview heeft ze onthuld dat ze zichzelf met maar liefst zes kinderen zou kunnen zien in de toekomst. Een beetje net zoals haar moeder Kris.

Kim’s kinderen

Samen met ex-man Kanye West heeft Kim Kardashian vier kinderen gekregen. De oudste, North, die ondertussen al 8 (!) jaar oud is, is regelmatig in het nieuws door haar TikTok-account en heeft al een aardige fanbase opgebouwd. Daarnaast is het gebleken dat de oudste dochter van Kim en Ye de rap skills van haar vader heeft geërfd.

Niet alleen North, maar ook haar jongere broertje Saint haalt streken uit en daarnaast heeft Kim ook nog Chicago en Psalm om voor te zorgen. Een gezellige en drukke boel dus. Een groep kinderen die, als het aan Kim ligt, nog wel eens vergroot zou kunnen worden in de toekomst.

Interview

Aangezien Kim Kardashian zelf ook uit een redelijk groot gezin komt (ze heeft 4 zussen en 1 broer), zou het kunnen zijn dat Kim hierdoor zelf geïnspireerd is geraakt om voor een groter gezin te gaan. In een interview met Access hint ze er namelijk op dat ze hier open voor zou staan.

Tijdens het interview, waar alle Kardashian-Jenner dochters aanwezig waren inclusief moeder Kris, werd de groep een reeks “most likely to” vragen gesteld.

De groep werd gevraagd wie zij most likely to vonden om een groot gezin zoals mama Kris te stichten. Iedereen koos voor Kourtney, die al drie kinderen heeft met haar ex-vriend Scott Disick en open is geweest over haar kinderwens met nieuwe liefde Travis Barker.

Groot gezin

Wat opviel, is dat naast de foto van Kourtney, Kim ook haar éigen foto omhoog hield. Deze bekentenis leek onopgemerkt te blijven bij haar familie, maar natuurlijk niet bij ons. Zou dit kunnen betekenen dat Kim in de toekomst kinderen zou willen krijgen met Pete? Die relatie lijkt in ieder geval erg goed te gaan: de twee zetten grote stappen in hun relatie. Op de vraag of Pete hier is “for the long time or the good time”, antwoordde Kim: “hopelijk beide”.

Pete heeft in ieder geval al goedkeuring van de familie van zijn vriendin en Khloé beschrijft hem als ‘super lief’.
“Pete just brings out a simplicity in her and just a calmness that I really love and appreciate,” zegt Khloé. “He’s easy and just, he’s so thoughtful, and he makes all of us laugh. And who doesn’t want to laugh all day long?”

Wij zijn heel benieuwd wat de toekomst brengt voor Kim (en Pete)!

Pete Davidson geeft hints over een mogelijke relatie met Kim Kardashian

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.