Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 18 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian-fans hebben een theorie over waarom Pete Davidson zijn Instagram opnieuw heeft geactiveerd

Het lijkt beter dan ooit te gaan met Kim Kardashian. Niet alleen met haar carrière gaat het ontzettend goed, want ook in haar privéleven lijkt alles op rolletjes te lopen voor de 41-jarige realityster. Ze is namelijk al een tijdje officieel samen met Pete Davidson en ze lijken erg gelukkig samen. Nu is Pete sinds afgelopen woensdag weer terug op Instagram en Kim Kardashian-fans hebben een theorie over de reden waarom Pete zijn account heeft geactiveerd.

Het heeft natuurlijk alles te maken met Kim Kardashian.

Kim Kardashian en Pete Davidson

Het is alweer drie maanden geleden dat Kim Kardashian en Pete Davidson hand in hand werden gespot bij Knott’s Scary Farm in Buena Park, Californië. Hoewel vrienden van het stel in het eerste geval lieten weten dat de twee gewoon vrienden waren, kwamen we er al snel achter dat ze officieel aan het daten waren.

Het duurde toen niet lang voordat het stel Instagram-officieel werd. Ook hebben Kim en Pete elkaars moeder ontmoet en stelde Kim Kardashian Pete Davidson voor aan haar kinderen. Het stel werd deze week zelfs voor het eerst zoenend in het openbaar gespot.

Dit zijn de beste Twitter-reacties op de relatie van Kim Kardashian en Pete Davidson

Fan-theorie

Pete Davidson is sinds afgelopen woensdag weer officieel terug op Instagram na een pauze van vier jaar van alle social media. Wat veel fans opvalt is het feit dat hij maar twee mensen volgt op Instagram en dat zijn Kim Kardashian (obviously!!) en Sabstian Stan. Natuurlijk zijn fans direct gaan speculeren over waarom de ster na al die jaren precies nu weer op het platform is gekomen.

Veel fans denken dat het alles te maken heeft met de nieuwste collectie van Skims. Kim Kardashian onthulde namelijk een gloednieuwe Skims Boyfriend-collectie op Twitter en fans zeiden allemaal hetzelfde. Zo schrijft een fan: “Kim K released a line of SKIMS called “Boyfriend.” Pete Davidson just joined Instagram. Calling it right now: One of his first posts will be modelling SKIMS.” Andere fans schrijven: “Here’s an idea Kimberly, redo this ad but make it you and Pete” en “This would have been the perfect opportunity for a Kim and Pete shoot.”

Kim Kardashian deelt voor het eerst details over haar romance met Pete Davidson

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.