Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 28 apr 2022
Leestijd: 1 minuut

Kim Kardashian reageert op beschuldigingen dat ze haar navel (?!) zou hebben gephotoshopt

Kim Kardashian wordt – once’s again – beschuldigd van een grote photoshop-fail. Dit keer gaat het om een foto van de realityster waar zij bij een zwembad te zien is in een Skims set. Fans beschuldigen Kim ervan dat zij haar navel uit de foto zou hebben gephotoshopt.

Whut?

Photoshoppen

Dat de Kardashians geen onbekenden zijn op het gebied van photoshoppen weten we allemaal wel. De dames worden er regelmatig van beschuldigd hun Instagram-plaatjes te bewerken. Zo werd Kim er een aantal maanden geleden nog van beschuldigd photoshop te hebben gebruikt op een selfie en ook Khloé Kardashian krijgt regelmatig te maken met dit soort beschuldigen.

Gephotoshopte navel?

Een aantal dagen geleden plaatste Kim een foto van zichzelf aan het zwembad, gekleed in een ondergoed set van SKIMS en wat leek op het trainingsbroekje van haar nieuwe vriend Pete Davidson. Toch viel fans iets heel anders op: waar is Kim’s navel gebleven?

Al snel beschuldigden fans Kim ervan deze te hebben gephotoshopt en deze theorie verspreidde zich snel. Verschillende nieuwssites schreven erover en de nieuwsberichten werden massaal gedeeld.

Kim’s reactie

Nu heeft Kim K. gereageerd op de geruchten en uit haar reactie is op te merken dat ze er niet al te blij mee is. Op haar Instagram Stories deelde ze screenshots van nieuwsberichten over het voorval. Ze ontkent de beschuldigen en noemt het maar dom. “Come on guys… Seriously! This is so dumb! Claiming I photoshopped my belly button?”, schrijft ze.

Kim Kardashian / Instagram Stories

Wat denk jij: heeft Kim haar navel gephotoshopt?

Kourtney Kardashian reageert op beschuldigingen over een ‘butt lift’ op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.