Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 1 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian verwijst in haar nieuwste Instagram-post naar de ex van Pete Davidson

Na alle commotie rond Kanye West lijkt het eindelijk wat beter te gaan met Kim Kardashian. Op Instagram zien we dat Kim gewoon doorgaat met haar leven, want de realityster houdt haar fans dagelijks op de hoogte met een foto. Ook kan Kim Kardashian rekenen op de steun van haar kersverse vriend Pete Davidson, maar het lijkt erop dat Kim met haar nieuwste Instagram-post verwijst naar de ex van Pete.

WHAT?!?

Kim Kardashian en Pete Davidson

Kim Kardashian lijkt ontzettend gelukkig te zijn sinds ze een relatie heeft gekregen met Pete Davidson. Het stel werd voor het eerst hand in hand gespot toen ze samen met Kourtney Kardashian en Travis Barker bij Knott’s Scary Farm in Buena Park, Californië waren. Na deze eerste publiekelijke verschijning werd het stel nog verschillende keren samen gespot.

Het duurde daarna niet lang voordat Kim en Pete hun relatie Instagram-officieel maakten. Dit deden ze met een foto waarop ze in matching pyjama’s te zien waren. Het stel is zelfs al op vakantie geweest en Pete Davidson heeft ook de kinderen van Kim ontmoet. Nu zijn fans heel benieuwd wat de toekomst gaat brengen voor het stel.

Kim Kardashian en North West lijken tweeling in nieuwe foto op Instagram

Instagram-post

Fans waren er een tijdje geleden van overtuigd dat Kim en Pete samen in een Skims-campagne te zien zouden zijn. Dit kwam door het feit dat Pete Davidson na vier jaar weer terug verscheen op Instagram. Helaas is dit nog niet gebeurd, maar er is wel nieuwe Instagram-drama ontstaan door een van de meest recente Instagram-posts van Kim Kardashian.

De 41-jarige realityster plaatste gisteren een serie foto’s van zichzelf in een top-tot-teen zwarte outfit, die ze combineert met een grote zwarte zonnebril. Bij de serie foto’s schrijft de Skims-oprichter de caption: “just like magic 💫”, en dat is precies waar alle drama begint.

Kim Kardashian plaatst bikinifoto op Instagram en Khloé Kardashian plaatst iconische reactie

Reacties

De captions van Kim Kardashian kan natuurlijk een willekeurige woordkeuze zijn, maar fans denken dat er meer achter het bericht zit. Het viel hun namelijk op dat “just like magic” ook de titel is van een nummer van Ariana Grande – Pete’s ex. Toeval?

Fans denken van niet en ze reageren massaal onder de Instagram-post van Kim Kardashian. Zo schrijft een fan: “The Ari reference?? Babe!!” en een andere fan schrijft: “she quoting Ariana lol [sic].”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.