Britta van Aggele
Britta van Aggele Home & Interior 27 apr 2023
Leestijd: 3 minuten

Met deze hack maak je van eigen foto’s een prachtig koffietafelboek voor maar 35 euro

Als je op Instagram rond scrolt zul je bij veel mensen in huis wel een koffietafelboek tegenkomen. Er zijn namelijk ontelbaar veel prachtige exemplaren te scoren op het internet, maar hier hangt vaak wel een prijskaartje aan. En hoe weet je van te voren dat je al de foto’s leuk vindt? Op TikTok gaat er nu een video viraal waarin wordt uitgelegd hoe je in Canva met je eigen foto’s een prachtig koffietafelboek kunt maken.

Wie wil dat nou niet?

Foto’s

Voor het zelf maken van een koffietafelboek heb je natuurlijk je favoriete foto’s nodig. Misschien zijn die wel van een vakantie waar je zo van genoten hebt of misschien een verzameling van je favoriete foto’s uit het dagelijks leven. De kans is in ieder geval groot dat jij je foto’s maakt met je smartphone. En met deze slimme trucjes maak je nóg mooiere foto’s met je iPhone camera.

Hoewel iPhones (vooral de iPhone 14) steeds mooiere foto’s maken gaan digitale camera’s op dit moment ook compleet viraal op TikTok. Vooral de Canon G7X mark II en mark III zijn ontzettend populaire en niet zonder goede reden. De flits van deze camera zorgt er namelijk voor dat je huid een geweldige gloed krijgt en je omgeving er ook nog eens dromerig uitziet.

Deze producten bevorderen een stralende huid en gezonde haren van binnenuit

Koffietafelboek

Net als iedereen heb jij vast ook een camerarol vol met prachtige foto’s. Naast een fotoboek is het ook ontzettend leuk om hiervan een prachtig koffietafelboek van te maken en dat kan nu. Op TikTok gaat er een video viraal die precies laat zien hoe je dit zelf kunt doen in Canva. Isa Luna laat in haar video precies zien hoe het werkt en wat het eindresultaat is. Wij zijn obsessed!

Isa vertelt in haar video dat ze dit koffietafelboek gewoon in Canva heeft gemaakt. Dit heeft ze gedaan door een A4-bestand aan te maken en daarin al de foto’s neer te zetten die ze wilde gebruiken. Per twee pagina’s heeft ze foto’s gebruikt die goed bij elkaar passen, zodat het er mooi uitziet als je het boek openklapt. Nadat ze klaar was met het ontwerpen van het boek heeft ze het laten drukken bij drukwerknodig.nl en hier kan je uit ontzettend veel verschillende opties kiezen. Zo kan je het formaat van het boek kiezen, maar ook de dikte van de pagina’s en of je het in kleur of zwart wit geprint wilt hebben.

@_isaluna

#stitch with @Isa Luna hoe ik het koffietafelboek heb gemaakt!!! #koffietafelboeken

♬ original sound – Isa Luna

Reacties

In de reacties zijn mensen vooral heel benieuw hoeveel het boek kost. Zo schrijven kijkers: “hoe duur was het foto boek?” en “Ik ben eigenlijk vooral benieuwd wat het kost 😳.” Isa laat weten dat zij 35 euro voor het boek heeft betaald. Wel laat ze weten dat ze zelf ook de cover helemaal goed heeft aangeleverd. Wil je dat het drukbedrijf dat voor je regelt? Dat gaat je € 29,95 extra kosten, maar zeker het geld waard als je zelf niet weet hoe het moet.

De locatie van The White Lotus seizoen 3 is bekend – dit is alles dat we weten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.