Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 17 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian krijgt kritiek na het plaatsen van huwelijksvideo op Instagram

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn officieel een jaar getrouwd. Om dit te vieren plaatste de 44-jarige Kardashian gisteren een video op Instagram, maar de reacties waren allesbehalve positief.

‘Til death do us part…’

Huwelijksvideo van Kourtney en Travis

Kourtney Kardashians huwelijk is er een voor in de boeken. Met een documentaire, artikelen en tal van posts op social media hebben we bijna het gevoel alsof we er zelf bij waren. Een jaar na het huwelijk en een maand na de documentaire plaatste Kourtney gisteren een hartverwarmende huwelijksvideo om het nogmaals te vieren, maar volgers waren niet heel positief hierover.

Reacties op de video

De video zorgde ervoor dat volgers massaal naar de reacties trokken om een mening te geven. Meestal reageren mensen positief op zoiets, maar bij Kourtneys post lag het net even anders. Volgers vinden dat het huwelijk maar wordt uitgemolken en niet meer interessant is. Zo reageert iemand: “This is the longest wedding in modern history! It never ends..”. Een andere volger haakt hier op in: “I feel like they get married every single day”.

Ook positiviteit

Desondanks alle minder positieve berichten, zijn er ook veel fans die het opnemen voor Kourtney. Zo reageert iemand onder de video: “I’m happy for you that you finally got a good man, who loves you and takes care of you, you deserve it!” Een andere fan voegt hieraan toe: “You emanate love”.

Drie trouwerijen

De video is gemaakt tijdens een van de drie bruiloften van het koppel. De eerste bruiloft was in Las Vegas, waar de ceremoniemeester Elvis Presley was. Deze video is afkomstig uit de tweede bruiloft, maar de echte eye catcher was natuurlijk de grote Italiaanse trouwerij in Portofino. Heb je nog niet genoeg gekregen van de bruiloften van Kourtney Kardashian en Travis Barker? Er staat een documentaire online over deze speciale dagen genaamd ‘Til Death Do Us Part: Kourtney & Travis’.

Travis Scott vertelt wat hij van de romance tussen ex-Kylie Jenner en Timothée Chalamet vindt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.