Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 2 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Lady Gaga deelt een make-uploze selfie op Instagram en ze ziet er prachtig uit

Als wij aan Lady Gaga denken, dan denken we meteen aan haar uitbundige outfits en make-up looks door de jaren heen. Hierdoor vergeten we soms bijna wat een natural beauty Gaga eigenlijk is. Gelukkig herinnert ze ons hier weer even aan door middel van een make-uploze selfie op haar Instagram Stories.

Wauw.

Lady Gaga

Stefani Germanotta, beter bekend als Lady Gaga, heeft ons de afgelopen jaren vaak versteld doen staan met haar iconische looks. Denk bijvoorbeeld aan de welbekende vleesjurk of haar Met Gala 2019-outfit die bestond uit meerdere lagen, waardoor Gaga binnen 15 minuten 4 verschillende looks droeg.

ANGELA WEISS / AFP

Deze laatste paar jaren is Lady Gaga toch begonnen met het omarmen van haar natural beauty. De looks van de ster op de rode loper zijn de afgelopen jaren een stuk natuurlijker en klassieker geworden. Daarnaast deelt Gaga tegenwoordig zo nu en dan een selfie zonder make-up met haar fans: een look waarmee we haar eerst niet veel zagen. Zo plaatste ze een tijd terug een topless (!) make-uploze video en een andere make-uploze selfie.

Make-uploze selfie

Afgelopen zondag deelde de ster een natural pic op haar Instagram Stories en we LOVE it.

Instagram Story @ladygaga

Haus Labs

Op de foto is Lady Gaga make-uploos te zien op bed. Bij de foto schrijft ze: “whats happening @hauslabs ???”. Nou, Gaga, dat is een vraag die we beter aan jou kunnen stellen. Haus Labs is namelijk een merk opgericht door niemand dan Lady Gaga zelf. De ster houdt nog even geheim wat Haus Labs precies voor merk is, maar met hashtags op de Instagram pagina zoals #Vegan en #CrueltyFree, teksten zoals “The future is beautiful” en ten slotte de make-uploze selfie beginnen we te denken dat het een skincare brand zal zijn.

YES PLEASE! De huid van Lady Gaga is namelijk flawless en we zouden daarom maar wat graag skincare producten van Lady Gaga aan ons winkelmandje toevoegen. Wij zijn benieuwd..

Rihanna deelt make-uploze selfie op Instagram en lijkt geen dag ouder te worden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.