Britta van Aggele
Britta van Aggele Fashion 2 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Body Chains is dé sieradentrend waarmee onze Instagram-feed volstaat en hier scoor je de leukste exemplaren

Qua trends nemen we een grote sprong terug in het verleden, want de 00’s zijn weer helemaal terug. Van de korsettop tot side-swept bangs: waar je ook kijkt, je ziet ze overal voorbijkomen. Toch is er één trend waar we echt niet meer omheen kunnen en dat is de body chain. Deze lichaamsketting zien we namelijk overal op Instagram en TikTok voorbijkomen en het is hoog tijd dat jij er ook eentje aanschaft.

Wij zijn obsessed.

Sieradentrends

Net zoals bij beauty en bij mode komen er ook op het gebied van accessoires constant nieuwe trends langs. Vooral sieraden zijn de perfecte accessoire om je outfit een flinke upgrade te geven. Zo zijn luxe arm cuff een echte go-to aankomend seizoen en Y2K-geïnspireerde sieraden zijn ook helemaal hot and happening.

Toch is er één trend waar we niet meer omheen kunnen en dat is de body chain. Deze sieradentrend zagen we al op Coachella voorbijkomen, maar is nu ook overal op social media te zien. Zo staat onze Instagram- en TikTok-feed compleet vol met de body chain.

Hoeveel kost het eigenlijk om naar Coachella te gaan?

Body Chains

In de 00’s zagen we deze trend al overal voorbijkomen en nu is de body chain in 2022 weer helemaal terug van weggeweest. De ketting is op veel verschillende manieren te stijlen en is in veel verschillende varianten verkrijgbaar. Zo bestaan er kettingen voor om je middel, maar ook voor de rest van je lichaam.

Deze accessoire is niet alleen perfect om je outfit een upgrade te geven, maar is ook leuk te combineren met een bikini. Oftewel, de body chain is de perfecte accessoire voor in de zomer en wij zetten onze favorieten voor je op een rij.

1. ASOS DESIGN – Taille-ketting met kralen in veelkleurig ontwerp – € 10,49

Body chain sieradentrend
ASOS

2. ASOS DESIGN – Lichaamssieraad met stip-streep-ketting in goudkleur – € 10,49

Body chain sieradentrend
ASOS

3. DesignB London – Buikketting met kraaltjes van halfedelstenen en rocaille – € 11,49

ASOS

4. ASOS DESIGN – Set van 2 buikkettingen met gedraaide schakels en schijfvormige hangertjes in goudkleur – € 9,99

Body chain sieradentrend
ASOS

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.