Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 25 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

He did it again: dit is de nieuwe 25-jarige vriendin van Leonardo DiCaprio

De wereld draait door, seizoenen veranderen, maar sommige dingen blijven hetzelfde: Leonardo DiCaprio blijft een Oscar-winnende, eeuwige vrijgezel met een voorliefde voor modellen onder de 25. Met zijn 48-jaar lijkt Leo zich te voeden met de jeugdige energie van zijn romantische escapades, en deze keer heeft hij zijn zinnen gezet op de 25-jarige Vittoria Ceretti. Oké, niet helemaal onder de 25 dus. Maar we zijn benieuwd of ze nog samen zijn ten tijde van haar verjaardag.

Leo houdt zijn 25-regel er lekker in

Laten we eerlijk zijn, Leonardo verbaast ons niet snel meer. Als het om hem gaat, is de voorspelbaarheid de enige constante. Het was een kwestie van tijd voordat hij weer met een model van half zijn leeftijd aan de arm werd gespot. De man heeft een voorkeur ontwikkeld die zo voorspelbaar is als de plot van een aantal van zijn films. Zo lijkt zijn belangrijkste regel de 25-rule te zijn. Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Blake Lively, Erin Heartherton, Toni Garnn, Kelly Rohrbach, Nina Agdal en Camilla Morrone werden namelijk allemaal gedumpt voordat ze de magische leeftijd van 26 bereikten.

Toch een relatie met Gigi Hadid?

Nu is het niet zo dat Leo helemáál in ontkenning zit voor vrouwen boven de 25. Voor een paar vrouwen wist hij toch een uitzondering te maken. Onder andere voor de 28 jarige Gigi Hadid. Helaas was dit niet van heel lange duur. Leo werd een paar weken later al weer gekoppeld aan de (toen nog) 19-jarige Eden Polani. Zelfs voor Leo wel héél jong dus.

Dit keer is het écht?

Toch is dit volgens ‘insiders‘ meer dan zomaar een fling. Leonardo en Vittoria brengen serieuze quality time met elkaar door. Zo werden ze niet alleen samen gespot op verschillende feestjes in Ibiza, een feest van Versace in Milaan en bij een feestje van Vogue World in Londen. Maar ook, gewoon lekker casual, in een ijssalon in Santa Barbara. Een internationale liefde dus. Dat is één ding dat zeker is.

Bij het feestje in Milaan, na de show van Versace, werd zijn nieuwe relatie meteen al even op de proef gesteld door een meet-the-ex-moment. Niet alleen zijn nieuwe lief Victoria liep namelijk mee in de show, ook zijn oude liefje Gigi Hadid was van de partij. Tja… onvermijdelijk zeer.

Dus, terwijl Leo blijft daten volgens zijn eigen regels, kunnen we niet anders dan nieuwsgierig afwachten. Of hij deze keer de regels zal breken of dat zijn liefdesleven eeuwig jeugdig zal blijven.

Vittoria wordt volgend jaar op 7 juni 26, dus ze hebben nog wel heel even om uit te vogelen of het 4 ever is.

Op zoek naar een nieuwe sportoutfit? Door deze merken ga jij nét ff een tandje harder

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.