Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 20 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Zo laat je je natuurlijke lippen groter lijken (en het is heel makkelijk)

Inmiddels weten we dat de Kardashian-Jenners niet vies zijn van een plastische chirurgie. Maar voordat de dames hun lippen lieten opvullen, zagen hun natuurlijke lippen er al groter uit dan ze in werkelijkheid waren. Hoe ze dat doen? Met deze makkelijke hack om je lippen groter te laten lijken.

Je hebt alleen de juiste techniek nodig.

Grotere lippen op een natuurlijke manier

Er zijn genoeg manieren om je lippen groter te laten lijken, maar negen van de tien keer ziet het er onnatuurlijk uit. Wil je een natuurlijk resultaat waar geen filler aan te pas komt? Dan gaan we terug naar 2014, voordat Kylie Jenner haar lippen liet opvullen. Ze had toen namelijk de perfecte hack om haar natuurlijke lippen groter te laten lijken.

Het leek zó natuurlijk, dat mensen uit haar omgeving dachten dat ze ze al had laten opvullen, terwijl dat helemaal niet zo was. Wat haar geheim was? Een goede techniek die bestaat uit exfoliëren, overlijnen en concealer.

Zo maak je je lippen op een natuurlijke manier groter

Exfoliëren is key voor een grotere lip, maar daarnaast zijn er nog een paar stappen die je moet volgen. We leggen je uit hoe je het doet.

1. Exfoliëren

Je lippen exfoliëren zorgt ervoor dat je lippen gehydrateerd worden en blijven. Door droge lippen reflecteert het namelijk minder licht af en lijken je lippen smaller dan ze daadwerkelijk zijn. Met een fijne lipscrub kun je zachtjes met een tandenborstel over je lippen heen gaan om ze gehydrateerd en mooi glanzend te houden.

2. Hydrateren

Misschien is het je wel eens opgevallen dat je mond kleiner lijkt wanneer je minder water hebt gedronken op een dag. Want dit is daadwerkelijk ook zo: wanneer je te weinig hebt gedronken worden je lippen smaller. Nu raden we je voor de vele voordelen sowieso aan meer water te drinken, maar het zorgt er dus ook voor dat je lippen wat voller worden.

3. Overlijnen

Om te voorkomen dat je begint te lijken op Miranda Sings, is het belangrijk de juiste techniek onder de knie te kijken. Hier komt 2014-Kylie om de hoek kijken: zij had back in the days namelijk de perfecte manier om haar lippen op een natuurlijke manier groter te laten lijken.

De techniek is voordat je je lipliner aanbrengt concealer aanbrengen. Hierdoor vervaagt de lijn tussen je gezicht en je lip. Breng vervolgens de lipliner aan, maar dan net een beetje boven de natuurlijke lijnen van je lip. Probeer niet te overdrijven, want een beetje over je natuurlijke lijn gaan kan al voor veel verschil zorgen. Vul het vervolgens in met een fijne lipstick en je zult al snel zien dat ze een stuk groter lijken. Wij zijn fan.

Highlight

Om echt die ultieme lip te creëeren die je wilt kun je tot slot je lippen nog highlighten. Dit kun je het beste doen met een fijne lipgloss, die ervoor zorgt dat ze extra opvallen. Shop hier de fijnste lipglosses:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.