Tess van der Hoop
Tess van der Hoop Video 7 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Waar zijn mannen onzeker over in bed?

Onzeker zijn is niet leuk. Zeker niet wanneer je onzekerheid je weerhoudt om iets te doen. En met dat ‘iets’, bedoelen we seks. Het kan namelijk zijn dat je niet goed weet hoe seks werkt of hoe je jouw bedpartner kan bevredigen. Als je hierdoor onzeker wordt, kan het zijn dat je minder seks durft te hebben, waardoor je onzekerheid alleen maar groter wordt en dat is niet bedoeling.

Het kan heel fijn zijn om te horen dat net zoals jij, anderen ook onzeker kunnen zijn in bed. En daarom vragen wij onze mannen waar zij onzeker over kunnen zijn tijdens de seks.

Seks en onzekerheden

De meeste onzekerheden in de slaapkamer komen door te weinig ervaring. Je weet niet goed wat je zelf fijn vindt en dan moet je ook nog eens weten wat de ander fijn vindt. Je hebt het gevoel dat de ander alles heel goed weet en dit ook van jou verwacht. En hier gaat het dus mis.

De fijnste seks komt door goede communicatie, hoe seksloos dit ook klinkt. Door erachter te komen wat de ander fijn vindt, zou je dit toch echt moeten vragen. En door erachter te komen wat jij fijn vindt, zou je dit toch echt moeten proberen. Je zal dus je onzekerheid moeten doorbreken.

Mannen en onzekerheden

Dat mannen onzeker kunnen zijn in bed weten we wel, maar toch kan het verfrissend zijn hen te horen over hun onzekerheden. Voor the most wonderful time of the year hebben we een kerstspecial gemaakt van onze favoriete serie: Guy Talk.

In deze aflevering bespreken de mannen al hun onzekerheden in bed. De een is onzeker over zijn piemel, de ander is onzeker over of zijn piemel wel mee gaat werken. Ook geven de mannen tips aan de kijkers hoe zij het beste over hun eigen onzekerheden heen kunnen komen (hehe, see what I did there?). Wil je nou weten wie de mannen van het nieuwe seizoen zijn? Check hier de Instagram van Danny en Yuki, Ziggy en Boy en Lodewijk en Ian.

Wil je meer adviezen en tips over onzekerheden? Kijk dan ook onze andere nieuwe serie: Ask je Girls. 

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.