admin
admin Relaties 15 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Moeite met klaarkomen tijdens de seks? Probeer dan dit eens

We vinden het belangrijk om in ons leven goede seks te hebben. Of dit nou met jouw partner is of met iemand die je niet kent, dat maakt niet uit. Seks is leuk en mega fijn. Tenminste dat hoop je dus. Veel vrouwen komen namelijk niet klaar tijdens de penetratie zelf. Nu zijn er gelukkig heel veel dingen die je naast penetreren kunt doen wat ook onder seks valt, maar het zou nóg leuker zijn als ook de penetratie fijn is voor jou.

Want hoe vervelend is het als jullie na het voorspel seks gaan hebben en dat dit voor jou eigenlijk niet zo leuk is. We geven jou onze ultieme tip om het veel en veel leuker te maken voor jou. So let’s talk about sex. 

Klaarkomen tijdens de seks

Voor iedereen is seks anders. De een komt heel snel klaar, de ander totaal niet. Waar dat dan aan ligt, is voor iedereen anders. Ben je gespannen? Durf je jezelf niet te laten gaan? Ben je eigenlijk niet heel erg opgewonden? Dit kan er namelijk voor zorgen dat penetreren voor jou echt niet fijn is. En dat is nooit de bedoeling van seks!

Als dit niet het geval is en je dus wel ontspannen en opgewonden bent, is het nog steeds heel normaal dat je niet door alleen penetratie klaarkomt. Maar weinig vrouwen kunnen door alleen penetratie klaarkomen. Het helpt dan dat de piemel tegen jouw G-spot aankomt, zo vergroot je de kans om klaar te komen via penetratie. Er zijn bepaalde standjes waarin je sneller de G-spot kan aanraken. Leuk om te proberen. Maar nu waarvoor jullie gekomen zijn: wat is nou die ultieme tip?

Voor sommige vrouwen is dit misschien voor de hand liggend, maar voor lang niet iedereen. Wat namelijk fijn kan zijn is om je clitoris te stimuleren tijdens de seks. Sommige vrouwen vinden het eng om zichzelf aan te raken tijdens de seks. Ziet dat er raar uit? Straks vindt mijn sekspartner dat niet leuk? Hold up. Als jouw sekspartner dat niet leuk vindt, dan is jouw sekspartner niet leuk. Zo simpel is het. Seks moet voor beide partijen fijn zijn. Je clitoris stimuleren kan daar heel erg bij helpen. Heb je dit nog niet geprobeerd? Doe dit dan en thank me later. 

Ask je girls

Na het succes van Girl Talk en Asking for a Friend, hebben we een nieuwe serie gemaakt: Ask je girls. In deze serie beantwoorden Gina en Tess al jullie vragen binnen een bepaald onderwerp. Deze week beantwoorden zij allerlei vragen over seks. Deze vragen zijn ingestuurd door onze volgers op Instagram. Heb je nou ook een vraag aan Gina en Tess? Slide in onze dm op Instagram!

Kijk je liever naar Guy Talk? Ook leuk natuurlijk. Bekijk dan nog de aflevering van vorige week!

 

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.