Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Celebrity 23 jun 2021
Leestijd: 7 minuten

Met deze meest controversiële celebrity deel jij jouw sterrenbeeld

Dat we trots zijn dat bepaalde celebrities ons sterrenbeeld delen is niet zo gek. Zo zullen Rammen trots zijn dat ze iemand als Lady Gaga aan hun zijde hebben, terwijl Stieren apetrots zijn dat Megan Fox ook een fellow Stier is. Toch valt niet te vergeten dat er ook een ‘vervelende’ celebrity tussen zal zitten die jouw sterrenbeeld deelt.

Je leest hier met welke meest controversiele celebrity jij jouw zodiac sign deelt.

Controversiële celebrities: sterrenbeeld

Tussen een dozijn aan leuke celebrities zit er altijd wel een ‘rotte appel’ bij die iets minder goed in de groep valt. Wellicht hebben ze wat drama gestart, hebben ze wat fouten gemaakt of komen hun intenties anders over dan dat ze daadwerkelijk zijn. Slechte mensen zijn het dan zeker niet, maar het komt vaak genoeg voor dat er een groep ontstaat die we ook wel ‘haters’ noemen.

Kortom, je bent dan wel trots dat Kylie Jenner net als jij een Leeuw is of Lady Gaga een typische Ram is, maar er zijn ook genoeg controversiële celebrities die jouw sterrenbeeld delen. Wie weet herken je wel heel veel in deze celebrities en zie je karaktereigenschappen die jij ook hebt. We hebben de meest controversiële celebrity die jouw sterrenbeeld deelt voor je op een rij gezet.

1. Ram: Logan Paul

Dat Rammen impulsiever zijn dan andere sterrenbeelden is geen geheim. Zo kan je al door simpelweg te kijken zien dat Logan Paul een typische Ram is. Zijn Youtube-kanaal bestaat voornamelijk uit video’s waarin hij impulsieve dingen doet – wat hem degelijk wat kritiek heeft opgeleverd. Zijn nieuwe carrière als boxer is dan ook geen verassing: het sterrenbeeld Ram staat voor de planeet Mars, wat weer staat voor impulsiviteit, een extraverte persoonlijkheid en een ietwat assertieve houding.

meest gehate celebrity
ANP

2. Stier: Blac Chyna

Een Stier is niet vies van wat luxe en glamour. Dit is dan ook weer goed te spotten bij niemand minder dan Blac Chyna. Ze neemt altijd een momentje om haar fans een kijkje te geven in haar luxurieuze leventje. Naast deze eigenschap heeft Blac Chyna nog wel meer eigenschappen die passen bij de Stier. Zo kan ze degelijk koppig zijn – denk bijvoorbeeld aan dat moment waar ze tijdens The Real Blac Chyna tegen de cameraploeg zei, “Cut the cameras. Dead ass.” Direct, maar met een vleugje diva. Typisch Stier, als je het ons vraagt.

ANP

3. Tweeling: Kanye West

Één van de meest bekende én meest controversiële Tweeling van dit moment is niemand minder dan Kanye West. Als je goed kijkt naar zijn karaktereigenschappen en lichaamshouding is dat ook wel goed te zien. Tweelingen houden ervan om aan het woord te zijn, maar kunnen ook zeker een slim spelletje spelen. Impulsief zijn ze in de meeste gevallen niet, maar ze komen negen van de tien keer wel met een statement die niemand had verwacht. Want laten we eerlijk zijn, velen van ons hadden zeker niet zien aankomen dat Kanye zich zou opgeven als kandidaat voor president van Amerika.

meest gehate celebrity
Jean-Baptiste Lacroix / AFP

4. Kreeft: Lindsay Lohan

Kreeften staan erom bekend dat ze emotioneel, moody en soms moeilijk te voorspellen zijn. Dit zijn allesbehalve slechte eigenschappen van dit sterrenbeeld, maar soms kan vooral dat laatste een beetje onduidelijk overkomen. Zo is niemand minder dan Lindsay Lohan een typische Kreeft. Ze heeft wel eens een pizzadoos naar de paparazzi gegooid, maar gaf ook haar gecompliceerde mening over Paris Hilton. Voordat ze Paris haar ‘vriendin’ noemde, kwam ze vlak daarvoor nog met een heel ander statement dat luidde dat ‘Paris Hilton k** is‘.

ANP

5. Leeuw: Madonna

Bij Madonna is het heel duidelijk: je houdt van haar of je houdt niet van haar. Één ding is wel een feit: het maakt haar niks uit. Als er namelijk momenteel één celebrity is die geen drama start en weinig van zich laat horen, dan is het Madonna wel. Ze is unbothered en geeft eigenlijk maar om één ding: haar eigen carrière. Welke move ze ook maakt, wat ze ook zegt, hoe ze ook doet… Haar gedrag schreeuwt Leeuw. Iets wat Madonna en veel andere Leeuwen echter moeten beseffen is dat ze niet altijd in het middelpunt zullen staan.

meest gehate celebrity
ODD ANDERSEN / AFP

6. Maagd: Lea Michele

Wie zich de ‘drama’ met Lea Michele en de Glee cast nog kan herinneren, weet ook dat dat geen pretje was. Well guess what, Lea is niets minder dan een Maagd. Terwijl veel mensen denken dat Maagden laid back, ongemakkelijk en stil zijn, is dit in sommige gevallen allesbehalve waar. Sommige Maagden houden ervan om in de spotlight te staan en zichzelf in situaties te wurmen waar ze niet thuishoren.

Nick Agro / AFP

$$$ – Deze celebrities verdienden de afgelopen maanden grof geld met OnlyFans

7. Weegschaal: Kim Kardashian

Wie zich een beetje verdiept in astrologie, weet ook dat Kim Kardashian een typische Weegschaal is. Onze favoriete Kardashian is zeker niet één van de meest gehate celebrity, maar een paar ‘slechte’ Weegschaal-trekjes heeft ze zeker. Ondanks dat ze advocaat wilt worden en op wilt staan tegen oneerlijkheid is Kim zeker niet vies van zo nu en dan wat drama. Als luchtteken dat staat voor de planeet Venus is ze een ontzettende romanticus, maar heeft ze er ook een handje van om zo nu en dan een egoïstische keuze te maken. Maar goed, what can we say? Aan het eind van de dag leef je tenslotte voor jezelf en niemand anders, toch?

meest gehate celebrity
Jean-Baptiste Lacroix / AFP

8. Schorpioen: Caitlyn Jenner

Dat Schorpioenen allesbehalve lui en juist super ambitieus zijn, is te zien aan de Kardashian-Jenner familie. Zowel Kendall Jenner als Kris en Caitlyn Jenner zijn allemaal Schorpioenen. En weinig werken doen ze zeker niet, vooral Caitlyn Jenner houdt er niet van om stil te zitten. Is ze niet een voormalig Olympisch kampioen dan meldt ze zich wel aan als de nieuwe gouverneur van Californië, want waarom ook niet? Of het ligt aan de ambitie of het gebrek aan routine, geen idee.

Jean-Baptiste Lacroix / AFP

9. Boogschutter: Chrissy Teigen

Laten we vooropstellen dat we groot fan zijn van onze Chrissy Teigen, maar dat ze in het verleden niet de beste stappen heeft gemaakt. Zo bood ze laatst nog haar excuses aan voor het trollen op social media, simpelweg omdat ze het moeilijk vond haar mond erover te houden. Iets wat een Boogschutter dan ook echt moet leren is om in sommige gevallen te stoppen met praten. Niet elke gedachte of mening hoeft gedeeld te worden, en al helemaal niet op social media.

meest gehate celebrity
Jean-Baptiste Lacroix / AFP

10. Steenbok: Nicolas Cage

Dat Steenbokken het meest ambitieuze sterrenbeeld is, is te zien aan acteur Nicolas Cage. Soms lijkt het zelfs op zo’n punt te komen dat het wel erg belachelijk wordt. Nicolas heeft nog nooit in zijn leven een rol geweigerd, wat tot een bepaalde hoogte natuurlijk niet altijd even goed voor je is. We raden Nicolas Cage met alle liefde aan eens een flinke pauze te nemen.

ANP

11. Waterman: Paris Hilton

De meest gehate celebrity is het zeker niet, maar Paris Hilton wordt regelmatig niet goed begrepen door haar publiek. Zo verscheen er afgelopen jaar nog een documentaire over de celebrity waarin ze openhartig haar verhaal vertelde. Dit laat ook weer zien dat Paris een typische Waterman is: dit sterrenbeeld is namelijk ontzettend slim, maar heeft er vaak een handje van om een ‘persona’ te gebruiken dat in sommige gevallen totaal niet bij hun past.

Jean-Baptiste Lacroix / AFP

12. Vissen: Justin Bieber

Dat Justin Bieber in zijn leven soms het verkeerde pad heeft genomen, is ondertussen niet meer zo verassend. Zo maakte hij eind 2019 een statement waarin hij opstond tegen racisme, en hierbij ook gelijk vertelde hoeveel spijt hij heeft van zijn eigen verleden. Zonder te zeggen dat elke Vis racistisch is, kon Justin best naïef zijn op dat gebied. Veel fans voelden zich vaak niet gehoord, wat vaak deels door die naïviteit kwam. Gelukkig heeft Justin het verleden achter zich kunnen laten en is hij nu gelukkiger dan ooit met Hailey Bieber.

meest gehate celebrity
American Broadcasting Companies, Inc. / ABC / AFP

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.