Tess van der Hoop
Tess van der Hoop Video 21 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Wat zijn de (minst) favoriete seksstandjes van mannen?

Soms hebben we het gevoel dat we onszelf moeten bewijzen in de slaapkamer. Dat we even moeten laten zien hoe goed we kunnen bewegen en hoeveel verschillende standjes we wel niet kunnen uitvoeren. We willen dat onze sekspartner denkt: wow, dat was de beste seks die ik ooit heb gehad. Alleen, is dit allemaal nodig voor goede seks? Of kunnen we ook ‘de beste seks ever‘ in één simpel standje (zoals missionaris) hebben? 

Wij denken dat dit zeker wel kan, dus leg het Kamasutra boek maar weer even terug in de kast.

Hoeveel standjes per sekspartij?

Natuurlijk blijft het mega leuk om nieuwe dingen te proberen in bed. Zo kom je erachter wat je allemaal wel en niet leuk vindt. Veel mensen denken alleen dat je veel verschillende standjes moet uitvoeren om goede seks te hebben. Dat is echter niet helemaal waar. Wanneer er veel passie en chemie is tijdens de seks, is het helemaal prima om één standje uit te voeren. Waarom switchen als jullie dit beiden niet willen? Het gaat er natuurlijk om wat jullie samen het fijnst vinden.

Wat vinden mannen hier dan van? We hebben snel vooroordelen over hoe mannen hierover denken. Mannen kijken porno (vrouwen trouwens ook) en daarom denken wij dat mannen van ons een hele spannende show verwachten met standjes die we eigenlijk nog nooit hebben geprobeerd. Toch valt dit allemaal best wel mee.

Het blijkt namelijk uit onderzoek (ons video-onderzoek genaamd Guy Talk) dat de mannen het meest houden van: missionaris, doggy style of de lepel. Verder blijkt het ook dat de mannen drie á vier standjes doen per sessie wanneer ze indruk willen maken, maar dat het vaak genoeg gebeurt dat het er twee zijn.

Guy Talk

Hoe denken mannen over het statement ‘hoe meer standjes hoe beter de seks?’ En wat vinden mannen dan eigenlijk het minst fijne standje? We bespreken het allemaal in de nieuwe aflevering van Guy Talk. Spoiler: het hoeft allemaal echt niet zo spannend als jullie denken. Zoek vooral uit wat jullie samen fijn vinden en als dat missionaris of 69 is, alles is prima.

Heb je de aflevering van vorige week nog niet gezien? Hier geven de mannen tips voor een spannender seksleven. Die wil je dus zeker niet missen. 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.