Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 21 feb 2022
Leestijd: 3 minuten

De ‘mixie’ is hét cool-girl kapsel die we deze lente overal gaan zien

Net als de stormen vliegen ook de haartrends ons in 2022 om de oren. Niet zo gek natuurlijk, want bij een nieuw jaar komt ook veel nieuwe inspiratie kijken en dit wordt goed gebruikt. Er gaat namelijk alweer een nieuwe haartrend rond en dat is hét cool-girl kapsel die we deze lente overal gaan zien: de ‘mixie’.

Stoer en schattig in één.

Haartrends

TikTok heeft bewezen dat het de perfecte plek is om de nieuwste trends tegen te komen. Dat betekent niet dat we Instagram niet meer in de gaten hoeven te houden. Deze app geeft ons namelijk de perfecte inspiratie beelden voor als we naar de kapper gaan. Zo zijn we compleet obsessed met de ‘Franse bob’ en ook de ‘vloeibare bob’ is een absolute favoriet.

De bob was in 2021 al een groot succes, maar de trend gaat in 2022 nog nergens heen. Dat is al wel duidelijk geworden door alle haartrends die we dit jaar voorbij hebben zien komen. Toch zien we dat er ook nog andere haartrends uitkomen, want de nieuwste trend is een combinatie van een mullet- en pixie-haarstijl en dat is de ‘mixie’.

Deze octopus-haartrend is dé manier om je haar een flinke upgrade te geven

De ‘mixie’

Deze haartrend is perfect als je op zoek bent naar een wat edgy textuur deze lente. Het wordt dan ook wel hét cool-girl kapsel van het aankomende seizoen genoemd en wij snappen wel waarom. Het kapsel is namelijk zowel schattig als stoer, wat het geschikt maakt voor iedereen. Ook moet je denken aan korte, sierlijke lokken aan de voorkant en wat extra lengte aan de achterkant.

De ‘mixie’ heeft namelijk de elegantie van de ‘pixie’, maar ook de rebelse ruwheid van een mullet. Deze combinatie haalt het beste van beiden kapsels naar boven en maakt het kapsel erg draagbaar. Er zijn ook veel verschillende varianten van deze haartrend en wij zetten ze voor je op een rij.

1. Stekelige mixie

Een rechter kapsel geeft een extra stekelig effect in de nek.

2. Platina mixie

Deze haartrend is in elke kleur te rocken, maar ook zeker prachtig in de platina variant.

3. Krullende mixie

Het omarmen van je natuurlijke haartextuur is helemaal hot and happening. Wij zijn dan ook obsessed met deze krullende variant van de ‘mixie’.

5. Rode mixie

Dit rebelse kapsel is perfect te combineren met een rode haarkleur.

Deze 5 haartrends gaan viral op TikTok en wil je kennen voor komend jaar

6. Glam mixie

Deze met de föhn gestylede ‘mixie’ is wat meer glam, maar heeft nog steeds die stoerdere uitstraling.

7. Rebelse mixie

Hoe leuk is deze rebelse ‘mixie’?

8. Zacht mixie

Deze zachte variant van de ‘mixie’ is perfect als je je pixie haarstijl laat groeien.

Kim Kardashian en Jennifer Lopez dragen dé haartrend van 2022: glass hair

Welke variant is jouw favoriet?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.