Julia Schaap
Julia Schaap Beauty 5 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn volgens TikTok de grote nageltrends van het najaar

Hoewel de zomer nog in volle gang is, komt het najaar er alweer bijna aan en dat houdt in dat er nieuwe nageltrends in opkomst zijn. Van funky kleuren tot rustige tinten: er is voor elke gelegenheid wel een passende stijl. Ook zijn er een aantal nieuwe nailart creaties.

Wij laten een aantal trends zien die jij komende herfst en winter wil uitproberen.

De vier nageltrends van dit najaar

Want ook de nagels gaan komend seizoen met de trends mee.

1. Dark french

Iedereen kent de french manicure, maar deze nieuwe variant is nog redelijk onbekend. Hierbij wordt er in plaats van een standaard lichte kleur bovenaan je nagels, gekozen voor een andere opvallende kleur. Zo creëer je een speelse look. Je kan voor één kleur gaan. Of ga juist all out met verschillende kleuren en prints.

@laurafaujanet

made in Paris (: #nails #nailtok #nailtutorial #tiktoknails #tiktokfashion

♬ Puddles – Daniela Andrade

2. Milky white

Deze nageltrend is perfect voor mensen die biab dragen. Als je voor een verzorgde en minder opvallende look wil gaan is ‘Milky White’ een echte go to kleur op je nagels. Het past bij iedere outfit en geeft je handen toch een nette uitstraling. De kleur is ook mooi in het matte. Daarnaast past deze trend bij elke vorm en lengte nagel, ideaal voor korte nagels. Als je nagels snel afbreken hebben wij hier nog een aantal tips.

@allnailsofleek

Milky white ✨ #nails #nailslovers #art #algerie #onfleek

♬ Yiken – Priceless Da Roc

3. Chrome nails

Als je je nagels echt wil laten shinen wil je deze trend eens proberen. Misschien herken je de glazed donut nails, oftewel de chrome nails van Hailey Bieber, die deze trend heeft grootgemaakt. Door de chroompoeder krijgen je nagels een glanzende finish waardoor ze schitteren in de najaarszon. En goed nieuws: chroompoeder kan je bij meerdere nagelkleuren gebruiken.

@samrosenails

🧸🧸🧸 #nails #nailart #diynails #gelnails #gel #fall #fallnails #chrome #chromenails #fyp

♬ original sound – Sped-up_Songz

4. Aura nails

Twijfel je tussen twee verschillende kleuren? Probeer dan deze populaire aura nails. Bij deze nageltrend kan je spelen met neonkleuren, maar deze stijl gaat ook goed samen met groen, grijs, of wit. Door een spons of kwast te gebruiken creëer je zo een mooie overloop tussen de twee kleuren. Doordat de kleuren in elkaar overlopen krijgen je nagels zo een spacy look. Ook leuk voor een festival.

@amiristudio

aura nails>>>>>> #biab

♬ I Know (PR1SVX Edit) – Kanii

Hoe verwijder je zelf gelnagellak? Eindelijk een duidelijk antwoord

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.