Anne Smits
Anne Smits Celebrity 16 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Oei! Naomi Campbell begaat enorme photoshop-blunder

Waar het normaal gesproken de Kardashians of Jenners zijn die de aandacht trekken met hun photoshop missers, is het deze keer Naomi Campbell die eraan moet geloven. Het 52-jarige model verscheen op de Oscars in couture van ontwerper Daniel Roseberry en werd dan ook flink gefotografeerd. Gisteren plaatste het model twee van deze foto’s op Instagram en op die foto’s is duidelijk te zien dat ze nogal los is gegaan met photoshop en filters.

En dat wordt haar niet in dank afgenomen..

Naomi Campbell maakt een enorme photoshop-blunder

Het wegwerken van een pukkeltje of wat glans, valt niemand op. Maar zodra er heftige photoshop bij komt kijken, kan dat nog wel eens leiden tot wat missers.

Babyhuidje

Celebrities willen nog wel eens vergeten dat de originele beelden van de fotograaf ook op het internet staan. Zo plaatste Naomi Campbell gisteren twee foto’s van haarzelf waarmee ze terugblikt naar de Oscars die afgelopen zondag plaatsvonden. Op de eerste foto is te zien dat het model een babyhuidje heeft en dat is nogal bijzonder op je 52ste…

Anthony Harvey/Shutterstock

De reacties

Uit de reacties onder Naomi’s foto blijken haar volgers de bewerkingen ook op te vallen. Zo staan er reacties als: “1st pic is the worst photoshopped pic ive ever seen”, “Please delete the first photo, you looked amazing without photoshop!!! You don’t need to edit your photos!” en “She is Naomi !! And her team wasn’t able to find a single ONE good photo?”.

Iconische momenten tijdens de oscars

Niet alleen Naomi’s slechte editskills leverden reacties op na de Oscars. Ook Hugh Grant zorgde voor flink wat opschudding door zijn wat ongezellige houding tijdens een interview met Ashley Graham. Lady Gaga hielp een fotograaf die op z’n snufferd ging en Jimmy Kimmel betrad het podium met een levende ezel. We kunnen concluderen dat de Oscars weer voor hilarische en vooral spraakmakende momenten hebben gezorgd.

Kim Kardashian schudt haar volgers wakker met deze pikante foto

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.