Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 1 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

North West verandert haar moeder op TikTok in een Minion en fans gaan los

Ze zijn terug: het heeft een maand geduurd, maar eindelijk zijn Kim Kardashian en North West weer samen op TikTok te zien. 8 uur geleden om precies te zijn plaatste moeder en dochter een nieuwe video en deze gaat nu al compleet viraal. North West transformeert haar moeder Kim namelijk in een Minion en fans gaan compleet los.

Kim, ben jij dat?

Kim Kardashian en North West

Het is nog geen jaar geleden dat Kim Kardashian en North West samen een iconisch TikTok-account hebben aangemaakt. North wilde namelijk ontzettend graag video’s maken op de app, maar is hier eigenlijk nog iets te jong voor. Daarom heeft Kim ervoor gekozen om samen met haar dochter een account op te zetten en fans zijn compleet obsessed.

Zo gaf North West ons al een house tour zonder toestemming van Kim Kardashian en liet North zien dat ze nu een beugel heeft. Hoewel wij ontzettend genieten van het TikTok-account van North West zijn andere mensen daar minder blij mee. Zo sprak Kanye West zich uit en vertelde dat hij helemaal niet blij is dat zijn dochter op TikTok zit en ook neef Mason Disick gaf aan dat hij zich zorgen maakte om het TikTok-gebruik van zijn jongere nicht.

Kim kardashian, North West en Penelope Disick showen hun ’emo’-make-over op TikTok

Minion

Het lijkt er dan ook op dat North steeds minder aanwezig is op TikTok, maar vandaag is het toch weer zover. Vanmorgen verscheen er een gloednieuwe TikTok-video op het account van North en Kim en deze gaat nu al compleet viraal. In de video is te zien dat moeder en dochter samen meedoen aan een van de meest populaire trends van dit moment.

In de TikTok-video is te zien hoe North haar moeder Kim Kardashian opmaakt als een Minion. Dit doet de 9-jarige Kardashian met verschillende make-up paletten en ze begint natuurlijk met een gele basis. Vervolgens tekent ze een bril op het gezicht van haar moeder en maakt de look af met blauwe lippen.

https://www.tiktok.com/music/Minionlovers-7079280119257615150

Reacties

Het duurde natuurlijk niet lang voordat fans massaal op de video begonnen te reageren. Dit doen ze allemaal op Instagram, aangezien de reacties op TikTok zijn uitgeschakeld. Zo schrijft een fan op Instagram: “2009 kim k would never 😂😭.” Andere fans schrijven: “North did that so good tho!!”, “Aww she looks like a minion, cute ❤️😂” en “not the minion contour 😭😭😭”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.