Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 14 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

New couple alert? Pete Davidson en Emily Ratajkowski samen (en klef) gespot in New York

Het is nog maar nét een paar maanden over tussen Kim Kardashian en Pete Davidson, maar Pete lijkt die relatie nu al helemaal vergeten te zijn. Hij slaat de ene na de andere mooie vrouw aan de haak, en dat komt volgens Kim door zijn ontzettend lieve persoonlijkheid. Pete is afgelopen weekend gezien met topmodel en prachtvrouw Emily Ratajkowski (Emrata) terwijl ze door Brooklyn liepen en overduidelijk aan het daten waren. What is happening?!!

Pete Davidson en Kim Kardashian uit elkaar

Kim en Pete zetten afgelopen augustus een punt achter hun relatie van negen maanden. Een relatie die niemand aan had zien komen, maar toch goed werkte. Dus dat de twee alleen verder gingen, was toch wel een verrassing. De leerden elkaar kennen op de set van Saturday Night Live, waar ze samen een sketch deden als Aladdin en Yasmin. De eerste kus was ook tijdens die aflevering, en dat zorgde voor heel wat sparks tussen de twee. Pete nam al snel wat tattoo’s ter ere van zijn nieuwe vriendin en ook leek hij het perfect te kunnen vinden met de kids van zijn nieuwe liefje. Toch waren de drukke schema’s teveel en konden ze het niet goed met elkaar combineren. Er is niks geks gebeurd, de twee hebben nog steeds liefde voor elkaar.“Pete has the best heart,” zegt Kim. “I feel like people they have this like idea of him that he dates all these hot girls. And he does. But he’s just the sweetest, most thoughtful person.”

Nieuwe liefde? Hi Emily Ratajkowski

Emrata is newly single, nadat ze erachter kwam dat haar man een serial cheater was. Na een huwelijk van 4 jaar vroeg zij een scheiding aan en inmiddels ze helemaal happy en vrijgezel. Ze heeft een eigen podcast gelanceerd is helemaal bezig haar eigen stem terug te vinden. Even werd ze gelinkt aan Brad Pitt, maar dat lijkt nu verleden tijd te zijn. Via het Amerikaanse roddelaccount @deuxmoi horen we dat Pete en Emily het schijnbaar héél gezellig hebben samen en dat ze op date zijn geweest in Brooklyn, New York. Ze hebben zelfs hand in hand gelopen en het leek erg klef. OMG.

@deuxmoi

We houden dit SCHERP in de gaten.

Emily Ratajkowski is open over seksueel misbruik in een openhartige essay

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.