Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 2 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Pete Davidson heeft een nieuw kapsel en dit hadden wij nooit verwacht

Waar Pete Davidson is, valt iedereen in katzwijm. Of het nou door zijn grappen komt of door zijn looks – hij weet keer op keer de harten de meest gewilde vrouwen ter wereld te veroveren. Een van zijn meest geliefde eigenschappen is zijn stijl, die hij deze week liet zien door middel val een nieuw kapsel.

We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden.

Het succesvolle dateleven van Pete Davidson

Pete Davidson weet de gemoederen flink bezig te houden de afgelopen maanden. Hij wist in een korte tijd met zowel Ariana Grande, als Kim Kardashian als Emily Ratajkowski te daten, wat al voor heel wat verbazing zorgde. Helemaal verbluft waren we toen we een paar weken geleden zagen dat hij nu al weer (met behoorlijk wat PDA) gespot werd met de bloedmooie actrice Chase Sui. Toch is er nog meer waarmee hij de headlines weet te halen, namelijk zijn kapsels.

Een man met (zijn eigen) smaak

Dat Pete Davison een wel héél grappige comedian is, zal een understatement zijn, want voor de meesten zal hij niet per se opvallen door zijn knappe uitstraling. Toch laat hij met regelmaat zien dat hij wel degelijk modebewust is door middel van modieuze en opvallende outfits en kapsels.

Waar hij een paar jaar geleden, na de break-up met Ariana Grande,  nog ging voor een blauwe coupe, was zijn haar de afgelopen jaren vooral bruin. Hij maakte nog een opvallend uitstapje naar blond, maar nu was het – blijkbaar – toch écht tijd weer voor iets anders.

De onthulling van zijn nieuwe coupe

Pete verscheen eerder deze week bij een basketbal wedstrijd van de New York Knicks. Hij droeg een grijs joggingpak en zijn enorme signature zonnebril. Toch was dat niet hetgeen zijn look zo opvallend maakte. Hij arriveerde namelijk met een nieuw kapsel. Of kunnen we beter zeggen, zónder kapsel?

Het is officieel! Selena Gomez heeft een nieuwe vriend en hier ken je hem van

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.