Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 25 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Pete Davidson’s moeder heeft gereageerd op zijn relatie met Kim Kardashian en fans gaan los

Het lijkt ontzettend goed te gaan met Kim Kardashian en Pete Davidson. Ze zijn al een tijdje aan het daten en hun relatie wordt steeds serieuzer. Zo heeft Kim Kardashian Pete Davidson al aan haar kinderen voorgesteld en nu heeft niemand minder dan de moeder van Pete Davidson haar mening over de relatie van Pete en Kim Kardashian onthuld.

Fans gaan compleet los.

Kim Kardashian en Pete Davidson

Het begon allemaal toen Kim en Pete voor het eerst hand in hand werden gespot. Ondanks dat vrienden van het stel aangaven dat het alleen om een vriendschap ging, werden Kim en Pete nog meerdere malen samen gespot. Zo gingen ze samen uiteten in Long Island en fans zochten Pete zelfs in de Instagram-foto’s van Kim Kardashian.

Het stel heeft ook elkaars moeder al ontmoet en zijn al samen op vakantie geweest. Naast al deze geweldige ontwikkelingen hebben Kim en Pete natuurlijk ook last van tegenslagen. Zo zit Kim Kardashian in een vervelende scheiding met Kanye West en Pete Davidson liet vorige week eindelijk zijn mening hierover weten.

Amy Marie Davidson

Hoewel we precies weten wat Kris Jenner van de relatie van Pete en Kim vindt, heeft de moeder van Pete nog nooit wat losgelaten over de relatie van haar zoon. Toch heeft ze zich nu voor het eerst uitgesproken over de relatie van Pete en Kim. In een nu verwijderde reactie op Instagram krijgen we namelijk een glimp van wat Pete’s moeder Amy Marie Davidson vindt van het gelukkige paar.

Het schattige moment kwam doordat een fanaccount een paparazzi-foto plaatste van Kim en Pete die zoenden in een auto. Een fan tagde Pete’s moeder in de post en schreef: “She will be pregnant with his child by the end of the year. @amyymarie118.” Als reactie hierop schreef Amy eenvoudig: “yayyyy!”, wat leidde tot enorm veel reacties van fans.

MEGA/GC Images

Reacties

Die waren natuurlijk ontzettend blij om te zien dat de moeder van Pete Davidson net zo blij is met de relatie als wij. Zo schrijft een fan: “😂 Bless his mom” en andere fans schrijven: “The pregnancy comment lmao. Kim will not be pregnant, maybe a surrogate but not kim”, “Omg I know he has said in his interviews he has always wanted a child. 😍❤️” en “Momma knows best!!❤️❤️❤️”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.