Yay – Pretty Little Liars krijgt een reboot, maar met een flinke twist

Het is alweer drie jaar geleden dat we de laatste aflevering van Pretty Little Liars keken. Sinds 2017 leven we dus een PLL-loos leven. Sad. Tot nu, want er er komt een reboot aan van de maker van Riverdale. We snappen dat je vragen hebt, dus we praten je graag bij.

We waarschuwen je alvast: het is waarschijnlijk niet wat je verwacht van een Pretty Little Liars reboot.

Pretty Little Liars krijgt een reboot en dit weten we erover

Warner Bros heeft laten weten dat ze de hitserie Pretty Little Liars een nieuw leven in willen blazen en dat gaat niemand minder dan Roberto Aguirre-Sacasa doen. Roberto is de showrunner van Riverdale, dus je snapt al wat voor een serie het wordt. Reken maar op duistere zaken, moorden in overvloed en een grimmig sfeertje. En we hopen dat je niet te gehecht bent aan Alison, Aria, Spencer, Hanna en Emily, want de reboot bevat nieuwe personages, een nieuwe verhaallijn en nieuwe acteurs. Of oude personages terugkomen in de serie is nog onbekend.

Bij welke streamingsdienst de reboot te zien zal zijn is nog onbekend, maar het lijkt erop dat het HBO Max wordt. HBO wordt gefinancierd door WarnerMedia en zij brachten eerder al de Gossip Girl reboot uit. Wij zijn benieuwd of dit een vette serie wordt, of dat het net zo’n flop wordt als de spin-offs Pretty Little Liars: Ravenswood  en Pretty Little Liars: The Perfectionists. Met Roberto Aguirre-Sacasa aan het roer hebben wij er al meer vertrouwen in.

Op Twitter zijn de meningen verdeeld

Niet iedereen is enthousiast over de reboot die eraan komt, op Twitter zijn de meningen flink verdeeld. Hier een greep uit de reacties en ze zijn niet zo mals.

Je ziet het, meningen verschillen. Wanneer de reboot uitkomt en andere details zijn nog niet bekend. Wij wachten rustig af.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Glamour UKSerieTotaal

Reageer op artikel:
Yay – Pretty Little Liars krijgt een reboot, maar met een flinke twist
Sluiten