Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 11 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Prins Harry en Macklemore een nieuw muzikaal duo? Als het aan hen ligt..

Afgelopen weekend was prins Harry aanwezig bij de Invictus Games in Düsseldorf. Dit was zijn eerst officiele event mét zijn vrouw Meghan in maanden. Maar hij had het niet alleen gezellig meet haar, ook ontmoette hij rapper Macklemore. En daar is iets heel interessants uitgekomen.

Harry was afgelopen week nog in The UK – waar hij een onverwacht eerbetoon bracht aan zijn overleden oma.

Gaat prins Harry voor een nieuwe carrière?

Harry was gister aanwezig bij The Invictus Games in Duitsland. Dit is internationaal sportevenement voor militairen en veteranen, die psychisch of lichamelijk gewond zijn geraakt tijdens hun dienst in het leger. Prins Harry is de initiatiefnemer van het event, hij heeft zelf natuurlijk ook lang in het leger gezeten dus is nauw betrokken bij die community. Tijdens het event liep hij de Amerikaanse muzikant Macklemore tegen het lijf en natuurlijk moesten ze ook even op de foto.

Macklemore ziet het wel zitten, zo’n nieuw muzikaal duo. Of Harry hier van op de hoogte is weten we niet, maar grappig is het wel. Natuurlijk moest er ook even een foto gemaakt worden met z’n tweetjes.

“2,000 shares and me and Harry will drop our album. Please name the group”, schrijft hij erbij. Hoeveel likes en shares de foto heeft kunnen we niet zien, maar we gokken dat het aantal al lang gehaald is. Nou – kom maar door met die muziek! Geen idee wat we moeten verwachten van deze combinatie, maar interessant is het wel. Als Harry mee wil werken, tenminste 😋

Suggesties bandnamen

Maar hoe gaat de band dan heten?! Daar hebben de volgers van Macklemore wel een idee over. “Royalty Free”, vinden wij een hele grappige. “The Royal Boogey Boys” is ook een leuke en klinkt very disco-esque. Iemand anders heeft dan weer de namen van de heren samengevoegd. Macklemore heet in het echt Ben Haggerty, dus iemand suggereert “Barry”. Dat klinkt dan weer als een oude vent, weet niet of dát de associatie is die je wil opwekken bij mensen.

Prins Harry wordt verdacht van Photoshoppen door ongeloofwaardige haardos

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.