Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 3 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Rihanna deelt make-uploze selfie op Instagram en lijkt geen dag ouder te worden

Vergeet influencers en campagnes, niemand minder dan Rihanna herself is het beste uithangbord voor haar huidverzorgingsmerk Fenty Skin. De 33-jarige zangeres en ondernemer deelt een make-uploze selfie op Instagram waarin ze geen dag ouder lijkt te zijn geworden.

Daarmee lijkt ze zich in het rijtje van Jennifer Lopez en Jennifer Aniston te voegen, andere dames die geen dag ouder lijken te worden.

Rihanna deelt make-uploze selfie op Instagram

In de foto draagt RiRi een zwarte fluffy hat (die we direct ook willen) en een zwarte zonnebril. Toch gaat alle aandacht uit naar de filterloze huid van Rihanna, die er zacht en glanzend uitziet. Ze combineert haar babyhuid met een natuurlijke lipgloss of lipbalm, waardoor haar lippen ook nog eens extreem gehydrateerd lijken.

En eerlijk is eerlijk, als we de foto van Rihanna bekijken ziet ze er nog steeds uit als haar 18-jarige zelf. Haar zwarte fluffy hat en zonnebril combineert ze met een zwart shirt waar met rode letters “Bitch Mood” op staat en die matcht dan weer met haar manicure. Ze maakt de look af met verschillende kettingen en een rij aan armbanden om haar pols.

Dua Lipa deelt make-uploze selfies mét acne op Instagram

Reacties

In de tweede slide van haar post deelt ze een video van een aflevering van Real Housewives of New York. Het moge duidelijk zijn dat RiRi groot fan is van de serie, want in haar caption schrijft ze, “what was said @ramonasinger ? 😂 #RHONY” Dat ook haar volgers fan zijn van de look en selfie die Rihanna post, is geen geheim. In de reacties lezen we, “the rihanna content we have been waiting for” en, “I love you so much 😂❤️🔥”. Ook schrijven volgers, “You Always Kill Every Look 🔥🔥” en, “A SELFIE? ARE YOU KIDDING ME? ABOUT TIME” En natuurlijk gooien we meteen een lading Fenty Skin in ons mandje…

Vanessa Hudgens deelt een make-uploze selfie op Instagram en fans gaan los

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.