Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 3 aug 2021

La Casa de Papel seizoen 5: Netflix deelt explosieve trailer van het laatste seizoen

Nog een maandje geduldig wachten en dan is het eindelijk zover: het vijfde en tevens laatste seizoen van de Spaanse Netflix-hit La Casa de Papel. De inmiddels welbekende bankrovers hebben zichzelf in een bijna onmogelijke situatie gewurmd. Er is maar één manier om uit deze hel te ontsnappen, en dat is met heel veel wapengekletter. Zo blijkt ook uit de nieuwe trailer.

Pas op ⚠️
Dit artikel bevat spoilers. Mocht je het vierde seizoen van La Casa de Papel nog niet gezien hebben, lees dan niet verder.

Zoals je ongetwijfeld al weet, zit de bende van El Professor inmiddels al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaanse bank. Al het goud is bijna omgesmolten en is het is tijd om weg te wezen. Dat gaat echter een enorme uitdaging worden, want El Professor is gevangen genomen door de koelbloedige Sierra en het leger is onderweg naar de Spaanse bank. Ontsnappen lijkt onmogelijk, vooral omdat ze het zonder Nairobi moeten doen.

Het laatste seizoen van La Casa de Papel

Alle uitwegen zijn gesloten, maar er zal er vast nog wel eentje zijn. En als we de nieuwe trailer mogen geloven, dan is dit pad bezaaid met geweld. In de door Netflix gedeelde trailer zien we vooral hoe het leger de bank bestormt en zo de bende het vuur aan de schenen legt. De kogels vliegen je om de oren en overal zijn explosies. Nog nooit heeft de bende zo hard moeten strijden voor hun vrijheid.

Of het ze gaat lukken, gaan we zien vanaf 3 september. Op die dag verschijnt het eerste deel van La Casa de Papel seizoen vijf op Netflix. Je krijgt dus niet in in één keer alle tien afleveringen voorgeschoteld. In tegenstelling tot voorgaande seizoenen wordt het slotstuk in tweeën geknipt. Het tweede deel van La Casa de Papel seizoen vijf verschijnt een aantal maanden later, 3 december om precies te zijn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
La Casa de Papel seizoen 5: Netflix deelt explosieve trailer van het laatste seizoen
Sluiten