Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 27 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Zo denkt Scott Disick over de nieuwe relatie van Kourtney Kardashian

Er zijn een aantal Keeping Up With The Kardashians-fans die voor altijd willen dat Scott Disick en Kourtney Kardashian weer bij elkaar komen (wij ook). Maar met zijn relatie met model Amelia Hamlin en Kourtney’s nieuwe relatie met Blink-182’s drummer Travis Barker lijkt het erop dat het nu niet gaat gebeuren. En wij zijn natuurlijk maar wat benieuwd hoe Scott over de nieuwe relatie van Kourtney denkt.

In de afleveringen van KUWTK zagen we al eerder hoe ze omgaan met elkaars relaties en het is altijd een beetje wennen.

Scott Disick en Kourtney Kardashian

Afgelopen week werd bekend dat Kourtney Kardashian weer gelukkig is in de liefde. Niemand minder dan Travis Barker, drummer van Blink-182, is haar nieuwe lover. En hoewel er de laatste maanden nog wel eens foto’s verschenen van Scott Disick en Kourtney Kardashian, blijkt het voor nu echt over tussen de twee. Scott date nog met Amelia Hamlin en Kourtney heeft in Travis haar nieuwe liefde gevonden.

Toch zijn we natuurlijk maar wat benieuwd hoe Scott Disick over de relatie met Travis Barker denkt. Scott en Kourtney maakten al vaker bekend dat ze er geen problemen mee hebben als de ander een relatie krijgt, ze moeten er alleen aan wennen. Een bron vertelt aan Entertainment Tonight dat Scott ook met deze relatie geen problemen heeft, maar dat hij wel moet wennen aan een nieuw persoon in het leven van Kourtney.

“Scott hasn’t been reacting much to Kourtney and Travis dating,” vertelt de insider. “It’s always a bit of an adjustment when one of them is dating someone new, but at the end of the day, he obviously wants Kourtney to be happy and they’re focused on co-parenting together.” Scott en Kourtney hebben samen drie kinderen: Mason, Penelope en Reign.

Travis Barker

En wie is de nieuwe vriend van Kourtney Kardashian? Travis Barker is de drummer van de band Blink-182 en tevens de buurman van Kourtney Kardashian. Verschillende bronnen vertellen aan E! News dat ze al jaren vrienden zijn en dat hun kinderen met elkaar omgaan. Nu zou dat overgeslagen zijn in een romantische relatie. Op Instagram Stories deelden ze foto’s van dezelfde trip naar Palm Springs.

Er waren geen foto’s van Kourtney en Travis samen, maar ze deelden dezelfde beelden van het zwembad bij het huis van Kris Jenner in Palm Springs. Een andere bron vertelt aan PEOPLE dat Kourtney en Travis nu voor ongeveer twee maanden daten. Travis zou haar al eerder leuk gevonden hebben. Scott Disick wordt al sinds oktober 2020 aan model Amelia Hamlin gekoppeld, misschien zit er een dubbeldate in?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.