Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 6 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Selena Gomez draagt de perfecte wintermake-uplook en deelt een foto op Instagram

Op Instagram laten celebrities altijd de mooiste make-up looks zien. Zo ook Selena Gomez, die geregeld een prachtige selfie op haar Instagram-account plaatst. Ze is op dit moment ontzettend druk met haar muziek en ook haar acteercarrière loopt lekker, toch zorgt Selena Gomez er altijd voor dat ze ons van een dosis inspiratie voorziet.

Dit doet ze met haar nieuwste foto op Instagram.

Make-up looks

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij vinden het heerlijk om per seizoen met nieuwe make-uplooks te experimenteren. In deze tijd van het jaar is onze huid wat droger en maken we dus gebruik van andere producten dan in de zomer. Ook komen er natuurlijk allemaal nieuwe make-uptrends bij, dus we hebben genoeg inspiratie.

Zo hebben we een make-up techniek ontdekt die ervoor zorgt dat je foundation de hele dag blijft zitten en weten we dat ‘funky’ make-uplooks uit de 70’s een serieuze comeback maken. Toch kan wat extra inspiratie nooit kwaad en dat is precies wat Selena Gomez ons geeft, want zij laat op Instagram de perfecte wintermake-up look zien.

Cara Delevingne en Selena Gomez hebben matching tattoos en fans gaan compleet los

Selena Gomez

De celebrity make-upartist van Selena Gomez – Hung Vanngo – plaatste een foto van de prachtige make-uplook die hij op Selena Gomez creëerde. In de caption schrijft hij: “First day back to work in 2022! #SelenaGomez (@selenagomez)❤️🌟✨⚡️💫⭐️”. Op de foto heeft Selena een matte huid met een vleugje roze blush die dezelfde frisse blik geeft als wanneer je buiten bent geweest.

We zien ook een dikkere eyeliner op haar ogen, gecombineerd met natuurlijke wenkbrauwen en de perfecte tint nude-lippenstift. In het bijschrift onthult Hung Vanngo dat al de producten die hij gebruikt heeft van Selena’s eigen merk Rare Beauty zijn. Eén ding weten we zeker: dit is een perfecte make-up look voor het winterseizoen.

Selena Gomez haalt hard uit naar fan die kritiek heeft op haar TikTok-video

Reacties

Fans lijken ook helemaal weg te zijn van de make-up look van Selena Gomez. Zo reageert een fan: “True beauty🙌🔥❤️ #selenator” en andere fans schrijven: “The makeup and she are perfect”, “LOOOK AT HERRR THE MOST GORGEOUS PERSON TO EVER EXIST” en “Omg she is amazing this is my favourite pic ever 😍😍😍❤️❤️”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.