Anne Smits
Anne Smits Celebrity 23 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Bride to be? Selena Gomez schittert in een trouwjurk op Instagram

Als er een prijs was voor de celebrity die de afgelopen weken voor de meeste juice heeft gezorgd, gaat ‘ie naar Selena Gomez. Van een fight met mean girls Hailey Bieber en Kylie Jenner en een break van sociale media tot aan de meest gevolgde vrouw op Instagram. Het was dan ook een aantal dagen opvallend stil, maar ook nu zorgt de 30-jarige zangeres en actrice opnieuw voor opspraak. Zo verscheen ze in een trouwjurk op Instagram.

En dat is haar 402 miljoen volgers niet ontgaan.

Selena Gomez plaatst een foto in een trouwjurk op Instagram

Helaas, Selena Gomez gaat voor zover wij weten niet trouwen. Wel verscheen ze in een trouwjurk op haar Instagram met de caption: “I have no caption. Just a regular day at work. @onlymurdershulu”. Met de tag maakt Selena duidelijk dat het slechts om een normale werkdag gaat. Zo zit Selena midden in de opnames van de serie Only Murders in the Building.

Selena Gomez en Drew Taggart

Selena is sinds begin dit jaar aan het daten met Drew Taggart. Hoe ironisch dat Drew zowel de naam is van Selena’s huidige partner als van het modemerk van haar ex-liefje Justin Bieber. Misschien gaat er niet meteen een belletje rinkelen wie Drew Taggart ook alweer is. Je kunt hem kennen als DJ en zanger van het duo The Chainsmokers.

Werken Selena en Drew samen aan een nieuw nummer?

Het stel schreeuwt de status van hun relatie niet van de daken. Daarom zijn volgers maar al te benieuwd hoe het tussen de twee gaat. Zo liet Drew gisteren in een post op Instagram een stukje van zijn eigen muziek horen waarin duidelijk een vrouwenstem te horen is. Volgers willen weten of deze stem van Selena is en reageren in de comments:  “I need to need to fall in love ? Is that Selena voice 😍, “Selena ????”, “Is it the Queens voice?“. Of het stel samen werkt aan een nieuw nummer, zullen we nog even moeten afwachten.

Deze videoclip bracht Kourtney Kardashian op het idee voor haar gewaagde trouwjurk

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.