Anne Smits
Anne Smits Celebrity 10 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Shakira is gespot met deze man en we kennen hem allemaal

De break-up tussen zangeres Shakira (46) en ex-profvoetballer Gérard Piqué (36) is niet erg chique verlopen. Zo ging Piqué vreemd met de 13 jaar jongere Clara Chia (23) waarmee hij nu een relatie heeft, en kwam er na 11 jaar een eind aan de relatie van Shakira en de voetballer. Na flink wat haat en nijd heen en weer, lijkt het erop dat Shakira misschien wel een nieuwe liefde heeft gevonden. En ook hij is geen onbekende.

Whenever, wherever, are Shakira and Tom meant to be together?

Shakira is gespot met deze man en het is geen onbekende

Wist je trouwens dat Shakira erachter kwam dat Piqué vreemdging, doordat haar beautyprodcuten sneller opgingen? Inderdaad: de 46-jarige zangeres verdient na alle drama absoluut een nieuwe liefde. En misschien wel met deze acteur.

Shakira en Tom Cruise

Afgelopen weekend vond de F1-race plaats in Miami. Daar zagen we Emily Ratajkowski al op mannenjacht naar een coureur. En laat Miami nou net de woonplaats zijn van Shakira. Ze werd daar dan ook gespot met niemand minder dan acteur Tom Cruise

Samen naar een privésuite

Volgens Page Six verlieten de twee de baan al vóórdat de race begon om samen naar een privésuite te gaan. Vervolgens werden de zangeres en de 60-jarige acteur door een F1-fan gespot in de VIP-ruime. Eén van Shakira’s zonen liep hier ook rond en hij leek niet bepaald onder de indruk van de aanwezigheid van Tom. Zou Tom Cruise dan al een bekende zijn thuis bij Shakira?

Op een oude fiets moet je het leren

Volgens een bron van Page Six zou de acteur onwijs geïnteresseerd zijn in de Colombiaanse zangeres. De acteur lijkt vooralsnog single, dus een potentiële relatie tussen die twee is op papier mogelijk. Dat zou betekenen dat Shakira iets uit haar comfortzone gaat met een 14 jaar oudere man in tegenstelling tot haar tien jaar jongere ex-man Piqué. Maar op een oude fiets moet je het leren.., toch?

@juliettedays

#shakira en la #f1miami

♬ son original – La tía Juliettte

Geloof jij in sterrenbeelden? Dan ben je met deze zonnetekens geen goede match

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.