Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Seksualiteit 19 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

‘Shallowing’ is de nieuwe sekstrend die het stapsgewijs wat spannender maakt onder de lakens

Gisteren schreven we al over de populariteit van anale seks onder Nederlandse vrouwen. Wat bleek: niet veel vrouwen doen eraan. Toch is er een microtrend gaande in sexyland, die vrouwen massaal kennis laat maken met anale stimulatie. We hebben het vandaag over ‘shallowing‘.

Wat daten betreft passeren er veel trends de revue. Maar als het op seks aankomt, dan kleuren de meeste van ons het liefst binnen de lijntjes. Verlang jij naar wat variatie in jouw seksleven, maar vind je dat dat stiekem ook best spannend? Dan kan shallowing je daarbij helpen.

Wat is shallowing?

De nieuwe sekstrend ‘shallowing’, waarbij een vinger of speeltje niet te diep bij je naar binnen wordt gebracht, is een hele goede manier om nieuw seksueel terrein te verkennen. Dit kan vaginaal gebeuren, maar ook anaal.

Om volledig te kunnen ontspannen en te kunnen genieten van anale stimulatie, is wel wat oefening nodig. Maar alles wat de moeite waard is kost een beetje moeite, toch? Begin lekker fris aan het avontuur door een douche te nemen en daarbij je anus goed schoon te spoelen. Glijmiddel, op waterbasis gaat het best samen met seksspeeltjes, is een must voor plezierige billenseks. Je anus wordt namelijk niet vanzelf vochtig wanneer je opgewonden bent. Dus daar wil jij jezelf een handje bij helpen.

Klaar voor de start?

Masseer eerst de anus om die te laten ontspannen. Dit kun je doen door zachtjes met je vinger rondjes te draaien rondom de anus. De volgende stap is een vinger inbrengen, ben je klaar voor een tweede en een derde, dan kun je overgaan op een seksspeeltje.

Om het ontdekken van anal play zo makkelijk mogelijk te maken heeft LELO een gloednieuwe sekstoy ontworpen. De Soraya Beads is een genderneutrale anale kralen-toy en ideaal voor beginners.Het speeltje bestaat uit vier steeds groter wordende trillende anale kralen, waardoor je je lichaam op een comfortabele manier kunt laten wennen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.