Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 20 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Silke (29): ‘Ik had seks met de vriend van mijn zus, terwijl zij zwanger is’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op de verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Vandaag lees je het verhaal van Silke* (29).

‘Ik had seks met de man van mijn zus, terwijl zij zwanger is’

De 29-jarige Silke had een korte affaire met de vriend van haar zus.

 

Hi Silke, kan je iets meer vertellen over je situatie?

“Mijn zus heeft al 7 jaar een hele leuke vriend. Ik ontmoette hem al vrij snel nadat ze een relatie kregen en ik heb het nooit tegen mijn zus verteld, maar ik voelde vanaf moment één ook een klik met hem. Hier zocht ik nooit wat achter, want het is de vriend van mijn zus en ik gun haar met heel mijn hart een goede relatie. Maar toch bleef ik door de jaren heen een bepaalde chemie tussen ons voelen en was ik altijd jaloers op hun relatie.

Vaak dacht ik dat ik gek was, maar het is alweer één jaar geleden dat ik erachter kwam dat ik gelijk heb. De vriend van mijn zus maakte een move en ik haat mezelf dat ik dit überhaupt denk, maar voor een moment voelde ik mij speciaal. Ik heb al die jaren namelijk wel stiekem een oogje op hem gehad. Desondanks besloot ik hier niet op te handelen, maar hij begon steeds meer en heftiger met mij te flirten. En toen hij drie maanden geleden langskwam om wat bij mij thuis op te halen barste de bom. Ik kon de verleiding niet meer weerstaan en we eindigden met elkaar in bed.”

Isa (25): ‘Ik verdiende 500 euro per week door te doen alsof ik een wervende sugar daddy was’

Schuldgevoel

“Hij vertelde tegen mij dat hij zich wat alleen en onaantrekkelijk voelt omdat mijn zus geen seks met hem wil hebben. Hij staat daardoor al vier maanden droog en dat vond hij lastig. Toen hij dat vertelde, voelde ik me wel meteen schuldig. Hoe kon ik nou denken dat hij mij écht leuk vond? Hij zocht gewoon naar lust.”

 

Bo (23): ‘Ik krijg haatberichten omdat ik als hetero aanwezig was tijdens Pride’

*Silke haar naam is gefingeerd. De echte naam is bekend bij de redactie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.