Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 7 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Is hij het echt?! Dit staat er op het menu bij de foodtruck van Bradley Cooper

Het allerlekkerste nieuws van de dag is zojuist op onze tijdlijn verschenen en natuurlijk kunnen we het niet laten om ook jouw dag hiermee te verrijken. Een van onze favoriete acteurs, Bradley Cooper is gespot op een heel onverwachtse, nieuwe werkplek en het liefst zouden we hem meteen een bezoekje brengen.

NYC here we come!

Van acteur tot burgerbakker in een foodtruck

Bradley Cooper, de charismatische en getalenteerde Hollywoodster, blijkt zich niet alleen thuis te voelen op het witte doek maar ook achter het fornuis van een foodtruck. De acteur zich namelijk gestort in een nieuw avontuur met het serveren van traditionele “Philly cheesesteaks” aan de straten van New York City. Ja, je leest het goed – Bradley Cooper, de man die ons betoverde in films als “A Star is Born” en “Silver Linings Playbook,” staat nu achter een foodtruckfornuis om de smaakpapillen van New Yorkers te verwennen.

De foodtruck, genaamd “Cooper’s Cheesesteaks,” is gevestigd op een hoekje in New York City en serveert de beroemde Philly cheesesteaks waar de stad Philadelphia bekend om staat. Fans en foodies kunnen nu genieten van deze heerlijke lekkernij, bereid door niemand minder dan de Hollywood-hunk zelf.

@gaysgottaeat

Daddy Cooper #bradleycooper #gobirds #welcometonewyork

♬ Welcome To New York – Taylor Swift

Hoog bezoek

Maar dat is nog niet alles. De foodtruck heeft op de eerste dag ook al heel bijzondere klanten mogen serveren, namelijk: twee van Bradleys lovers. Zowel ex Irina Shayk als huidige vlam Gigi Hadid werden gespot terwijl ze Bradley’s culinaire creaties kwamen proeven.

Dus, als je toevallig in New York City bent en trek hebt in een verrukkelijke Philly cheesesteak, weet je nu waar je moet zijn. Wie weet kom je Bradley Cooper zelf tegen, die met een glimlach, een spatel in de hand en in een tanktop zijn culinaire talenten in de strijd gooit. Smakelijk eten!

@rosa_graziadei

Bradley Cooper bringing Philly to Greenwhich Village 🧀 #angelos #bradleycooper #phillycheesesteaks

♬ original sound – Carter

Irina Shayk is niet blij met de relatie van ex Bradley Cooper en Gigi Hadid om deze verrassende reden

Alles over de vermeende date van Gigi Hadid en Bradley Cooper in New York

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.