Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Tattoos 21 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Tattoo tour – dit zijn de verhalen achter de tattoos van Harry Styles

We weten allemaal dat Harry Styles niet bang is voor de naald, want hij heeft inmiddels tientallen tatoeages op zijn lichaam. Een beetje inkt hier en daar schrikt hem niet af. Je zou denken dat je met zoveel platen op je lichaam geen verhaal achter de tattoos hebt, maar niets is minder waar.

Vandaag zoomen we in op de tatoeages van Mr. Styles.

Tattoo tour: dit zijn de verhalen achter de tattoos van Harry Styles

Wist je dat Harry inmiddels al meer dan 60 tatoeages op zijn lichaam heeft? Tijd om het daar eens even over te hebben, want sommigen hebben een bijzonder verhaal.

De sleutelbeen tattoo

Op beide sleutelbenen van Harry staan jaartallen: 1957 en 1967. Dit zijn de geboortejaren van zijn ouders. Hoe lief?

(Photo by Karwai Tang/Getty Images)

‘Late late’

One Direction deed in 2015 Tattoo Roulette in The Late Late Show van James Corden/ Toen Harry het spel verloor, moest hij live in de show “Late Late” op zijn arm tatoeëren.

Harry’s linkerarm

Opvallende tatoeages op Harry’s linkerarm zijn een anker dat de tekst bedekt die eerst luidde ” I can’t change”, een zeemeermin en een roos. Het anker is in lijn met zijn andere nautische tatoeages, waaronder het schip op zijn bicep en zwaluwen op zijn borst.

(Photo by Dave J Hogan/Getty Images)

Het Engelse schip

Op Harry’s andere arm zien we een groot schip. De artiest die deze plaat zette vertelt dat Harry dit Engelse schip wilde om te laten zien dat hij ‘homeward bound’ is.

De adelaar

Harry heeft op zijn rechter onderarm een hele grote adelaar staan. Voorheen stond daar de tekst ‘Things I can’. Waarom hij die tekst heeft bedekt is onduidelijk, wel zien we dat hij de naam van zijn oma, Mary, boven de adelaar heeft gezet.

(Photo by Dave J Hogan/Getty Images

Meer vogels

Op zijn borst heeft Harry nog meer vogels, namelijk twee zwaluwen. “I got two swallows on my chest. I like that kind of style of tattoos, like the old sailor kind of tattoos. They symbolize travelling, and I travel a lot!” vertelt de zanger in 2012.

Arlo en Jackson

Harry heeft deze tatoeages op zijn linkerarm, vermoedelijk voor zijn petekinderen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.