Emma Toussain
Emma Toussain Podcast 2 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Unpopular opinion: ‘Je kunt een man vertrouwen met anticonceptie’

Leuk nieuws: wij hebben een eigen podcast! De GroepsApp is vanaf nu elke week op woensdag te luisteren via je favoriete podcastapp zoals Spotify en Apple Music. In de eerste aflevering worden er al behoorlijk wat controversiële topics besproken. Hou je wel van een paar taboedoorbrekende stellingen? Dan is dit wat voor jou.

Podcast De GroepsApp en de unpopular opinion

In De GroepsApp gaan NSMBL’s Emma, Karlijn en Sophie in gesprek over alles wat hen bezighoudt als twintigers in de mediawereld. Ze behandelen hun week als redacteur, want wat doe je nou eigenlijk als je bij een lifestylewebsite werkt? Je leeft als jonge vrouw in de mediawereld met je telefoon in je hand, je bent continu bereikbaar voor iedereen, vandaar dat de groepsapp de ideale plek is om alles te bespreken.

Elke podcast wordt de glazen pot er weer bijgepakt – deze pot zit vol ‘unpopular opinions’, dus meningen die misschien niet zo heel gangbaar zijn of die je misschien niet zo snel op een verjaardag zou openbaren. De redactie bedenkt dagelijks nieuwe stellingen, maar onze podcast-hosts weten er nog niks vanaf. Die reageren dus ‘live’ in de podcast, over wat zij vinden en wat zij zouden doen in bepaalde situaties.

Luister de podcast hieronder en volg ‘m vooral ook:

Anticonceptie en verantwoordelijkheid

‘Je kunt een man vertrouwen qua verantwoordelijkheid met anticonceptie’, krijgen de meiden meteen voor de kiezen. Want ja, kan je die verantwoordelijkheid wel uit handen geven? Sophie begint meteen met “Ik zou willen dat ik kon zeggen ja inderdaad..” Karlijn ziet het positiever in: “Waarom niet?”

Als je een 6 bent, mag je geen 8 aanspreken

Een vrij oppervlakkige en harde stelling, maar volgens deze mening mag je als ‘magere voldoende’ (uiterlijk) niet hoger schieten. Dus dat je iemand die knapper is dan jij niet mag aanspreken. Gelukkig zijn de meiden er vrij snel over uit dat dit niet zo aardig is en dat je altijd alles kunt proberen. Maar er zijn genoeg mensen die in rangen denken..

@nsmblmagazine

🎧 Onze podcast is live!!!! We behandelen we een aantal controversiële meningen…. Wat vinden jullie?!! #unpopularopinion #podcast #voorjou #degroepsapp #viral #fyp #funny #audiohuis #nsmbl

♬ origineel geluid – NSMBL

Deze vrouw had de vreselijkste date ooit en deelt haar verhaal op Twitter

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.