Emma Toussain
Emma Toussain Podcast 12 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Luister onze podcast en WIN 2 vouchers van Something Borrowed om een designertas te huren

Er staat weer een nieuwe podcast klaar voor jullie! We hebben het over McDonald’s op je bruiloft, je benen scheren in de zomer, je identiteit verliezen én we hebben onze eerste winactie.

Something Borrowed

De zevende aflevering van De GroepsApp is een feit! En om onze voortgang te vieren hebben we een leuke winactie voor jullie. Mode is zoveel meer dan alleen maar kleding, het is een manier van zelfexpressie en kleur geven aan je identiteit, een manier om je klaar te maken voor je dag met alle uitdagingen die je te wachten staan. Het is een tool die helaas niet voor iedereen vrij inzetbaar is en daarmee ook soms hoogdrempelig en daarbij toegevoegd, vervuilend. Partners in (fashion) crime Georgie Simons en Carla Rovaris lanceren daarom Something Borrowed, een in Amsterdam gevestigde fashion rental en resell service gespecialiseerd in highend handtassen en kleding.

Je kunt nu 2 vouchers winnen voor jou én je bestie vriendin – 4 dagen lang huren huren en 1 item per persoon. Wat moet je doen om te winnen?

1. Like deze post
2. Volg ons en @somethingborrowed_nl op Instagram
3. Luister onze nieuwe podcast-aflevering van De GroepsApp, daarin leggen we de opdracht uit😜
4. Deel onze podcast-aflevering in je story (en tag ons) voor een extra entry!

Hieronder luister je de podcast!

Luister nu onze eigen podcast ‘De GroepsApp’ op Spotify en Apple Music

NSMBL geeft je natuurlijk een dagelijkse dosis aan nieuwtjes, inspiratie én adviezen en dat brengen we dus nu ook naar je favoriete streamingapp. Wekelijks even een halfuurtje ontspannen met de leuke en bijzondere verhalen van Emma, Karlijn en Sophie. Want wat krijgen zij vaak verschillende vragen voorgeschoteld… ‘Wat doe jij nou eigenlijk precies?’ en ‘hoe werkt dat, al die evenementen?’ en ‘Waar halen jullie al je inspiratie vandaan?’ Wij vertellen het allemaal in onze audiovisuele groepsapp. Welkom!

Temptation-Evie van Vliet over ongepaste vragen na deelname: ‘Ben je al zwanger?’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.