Britta van Aggele
Britta van Aggele Mentale Gezondheid 22 mrt 2023
Leestijd: 3 minuten

Dit is waarom vrouwen op social media massaal een vision board maken voor 2023

Nee, het is zeker nog niet te laat om een vision board te maken voor 2023. Het jaar is pas net begonnen en staat nog helemaal open voor nieuwe gebeurtenissen en ervaringen. Maar waarom maken vrouwen op social media eigenlijk massaal een vision board voor 2023? Wij leggen het je precies uit!

Heb jij al een vision board voor 2023 gemaakt?

Vision board maken

Misschien heb je er al wel video’s of foto’s van voorbij zien komen. Vrouwen laten op social media namelijk massaal zien dat ze vision boards maken voor het nieuwe jaar en wij zijn obsessed. Op deze borden is namelijk op een visuele manier te zien wat ze dat jaar willen bereiken en ook jij kan er een maken.

Veel vrouwen laten namelijk op social media weten dat dingen die ze op hun vision board hebben gezet echt zijn uitgekomen. Het maken van een vision board is namelijk een vorm van manifesteren, wat ervoor kan zorgen dat je doelen die je wilt bereiken aantrekt. En daarnaast is het een handige manier waarop je je doelen voor een bepaalde periode voor jezelf op een rij kunt zetten.

@sarah.sacca

In love, so excited for this year #2023visionboard #makingavisionboard #newyear #newyearrefresh #visionboard2023 #pinterestvisionboard #pinterestaesthetic #visionboardinspo #2023goals #goalsetting #goalvisualization #manifestation

♬ original sound – grungespedup

@samanthamaestro

Replying to @baylie_47 let’s reach our goals in 2023!! Make a vision board that works! #2023 #2023goals #visionboard #visionboard2023 #visionboardtutorial #greenscreenvideo

♬ Sunroof – Nicky Youre & dazy

@oliviaxemily

here’s your sign to manifest your dream life 🧿 #manifesting #visionboard2023 #visionboard #creatingmyvisionboard #thatgirl #growthmindset #mindset

♬ original sound – The Boss Wives

Twijfel jij over een keratinebehandeling? Dit is alles wat jij erover wilt weten

Vorm van manifesteren

Bij het maken een vision board zet je al de toon. Creëer daarom een veilige ruimte voor jezelf, met rustige muziek en kaarsen. Het maken van dit board is namelijk een vorm van manifesteren, wat ervoor kan zorgen dat je doelen ook echt werkelijkheid worden. Het is dus belangrijk dat je er goed over nadenkt wat en waneer je precies iets wilt bereiken.

Begin met het opschrijven van 10 tot 15 dingen die de laatste maanden zijn gebeurd, waarvoor je dankbaar bent. Hierna maak je een lijst van al de dingen die niet zijn gegaan zoals jij dat wilde. Het opschrijven van deze punten zal er namelijk voor zorgen dat je ze beter kunt loslaten. Nadat je dat gedaan hebt is het tijd om te bedenken wat je op je vision board wilt zetten. Doe dit voor een periode van 3 tot 4 maanden. Je doelen kunnen door heel het jaar namelijk nog steeds veranderen. Zorg ervoor dat je je vision board in verschillende categorieën verdeelt en dat je echt specifiek bent in wat je per categorie wilt bereiken. Dit zorgt er namelijk voor dat jij je doelen duidelijk kunt manifesteren, waardoor de kans groot is dat jij je doelen gaat halen in 2023. Hang of zet je vision board als die klaar is ergens neer waar je hem vaak ziet. Zo wordt je vaak herinnerd aan je doelen en wil je jezelf bewijzen dat je deze doelen ook echt kunt halen.

@oliviamancuso__

Replying to @thoughtsbysha this vision board process is priceless. Lmk if you have any questions #visionboard #manifestation #visionboard2023 #visionboarding #manifesting #gratitudejournal #gratitudecheck #manifestyourdreams #manifestdestiny #manifestwealth

♬ original sound – Olivia | Manifestation Coach✨

Mediteren tegen paniekaanvallen: dit zijn 7 kleine manieren om jezelf weer rustig te maken

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.