Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 26 aug 2021
Leestijd: 3 minuten

Witte eyeliner is dé beautytrend voor 2021: dit zijn de beste make-up looks op een rij

We houden van unieke make-up looks. Of dit nu felle kleuren of unieke vormen zijn – deze zomer gaan we van alles voorbij zien komen op het gebied van beauty. Ook de witte eyeliner is populair: in tegenstelling tot de zwarte eyeliner geeft deze witte kleur je make-up look een echte boost.

Om je wat inspiratie te geven hebben we de beste looks op een rij gezet.

Witte eyeliner: dé beautytrend van dit moment

Als er één plek is die ons de dagelijkse dosis beauty- en mode inspiratie kan bieden, dan is het Instagram wel. Het platform staat elke dag vol met nieuwe trends, en ook op het gebied van beauty zien we van alles voorbijkomen. Zo is er één specifieke beautytrend die ons maar blijft achtervolgen: de witte eyeliner. De lichte eyeliner is de perfecte toevoeging aan je make-up look en maakt het extra zomers en uniek. We hebben de beste looks verzameld.

1. Dikke lijn

Dat die witte eyeliner ontzettend erg opvalt, moge duidelijk zijn. Dit is echter ook de bedoeling: je wilt tenslotte opvallen en je make-up look een twist geven. Om je ogen meer op te laten vallen kun je een wat dikkere lijn creëeren, zoals @_ananyaamin.

2. Graphic eyeliner

Wat zouden we aan moeten zonder Ariana Grande: dé inspiratiebron voor graphic eyeliner looks. Ze creëerde eind mei 2020 deze prachtige witte eyeliner look die ons grafische vibes geeft.

3. Classic witte eyeliner

Het zetten van een eyeliner hoeft allesbehalve lastig te zijn. Je kunt zelf bepalen welke vormen je maakt: wordt het een unieke graphic eyeliner of een klassieker? Indien het het laatste wordt, geeft @itsjustjhordan je de inspiratie die je nodig hebt.

Vergeet de cat eye: puppy eyeliner is dé beautytrend die TikTok domineert

4. Double winged eyeliner

Je kent vast nog wel de populaire double winged eyeliner, waar je de eyeliner doortrekt naar je arcadeboog. Dit zorgt voor een futuristisch en uniek effect, wat natuurlijk alles is wat we willen deze zomer. Vooral met witte eyeliner is de look fantastisch.

5. Over het hele lid

Wil je je ogen meer laten opvallen? Dan is witte eyeliner over het hele ooglid dé manier om dit te bereiken. Margot Robbie geeft ons een dosis inspiratie.

6. Onder de ogen

Om voor een échte unieke make-up look te gaan is het creëeren van een witte lijn onder de ogen dé look voor jou, als je het ons vraagt. Obsessed is een understatement.

7. Op de arcadeboog

We houden van een ruimtelijke en open make-up look, toch? Wij zijn verliefd op deze make-up look waar de witte eyeliner precies op de arcadeboog is gezet, maar net niet de bovenste waterlijn raakt.

8. Rechte lijn

Rechte lijnen zijn on trend en laten ons gezichtsvorm nog meer uitkomen. Door dit ook te doen met eyeliner creëer je een grafisch en modern effect. Gigi Hadid is al groot fan:

Bella en Gigi Hadid zijn fan van deze make-uptrend en jij komende zomer ook

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.