Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 5 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Zo zien de acteurs van Queen Charlotte er in real life uit

Eindelijk is het zover: Queen Charlotte, de spin-off van Bridgerton, staat sinds gisterenavond online. Degenen die meteen zijn begonnen met bingen of voor wie hun weekendplanning al gevuld is met de serie weten gegarandeerd wat een spektakel er gemaakt is van de kostuums in de serie. Van robes à la polonaises en jurken met hoge empire tailles tot pruiken versierd met bloemen, juwelen en rollers.

Wij kunnen er geen genoeg van krijgen.

Zo zien de acteurs van Queen Charlotte er in real life uit

Door alle poespas kan het soms lastig zijn om te zien wie er nou precies onder de kostuums schuilen. Dit is hoe de cast van Queen Charlotte er in levende lijven uitziet.

Sommigen herkennen we bijna niet meer terug en bij anderen zien we het meteen. Ook kunnen we het even niet laten een compliment te geven voor de casting: de jongere versies van de karakters zijn enorm goed gekozen.

Queen Charlotte – Golda Rosheuvel

Dé persoon op wie de hele spin-off gebaseerd is, de koningin, werd gespeeld door Golda Rosheuvel. De 53-jarige Guyanees-Britse actrice en zangeres speelt de volwassen versie van de koningin die al te zien was in de eerste twee seizoenen van Bridgerton.

Golda Rosheuvel als Queen Charlotte
Netflix

Golda Rosheuvel in real life:

De jonge Queen Charlotte – India Ria Amarteifio

De 21-jarige India begon haar carrière als kindactrice in West End en werd eerder al uitgeroepen tot een van de ’10 Brits to Watch’ door het New Port Beach Film Festival en Variety. Een om in de gaten te houden dus.

India als de jonge Queen Charlotte
Netflix

India Ria Amarteifio in real life:

King George III – Corey Mylchreest

Ook de enorm knappe 25-jarige Corey, die de jonge King George III mocht vertolken in Queen Charlotte, heeft al meerdere films op zijn naam staan. Toch hadden wij nog nooit van hem gehoord. Daar gaat vast en zeker verandering in komen.

Corey Mylchreest als King George III in Queen Charlotte
Netflix

Corey Mylchreest in real life:

Lady Agatha Danbury – Adjoa Andoh

Met recht een van onze favoriete personages van Bridgerton. Gevat, slim en zelfstandig – en als we haar Instagram moeten geloven is ze net zo’n heerlijk mens in het echte leven.

Adjoa Andoh als Agatha Danbury in Queen Charlote
Netflix

Adjoa Andoh in real life:

De jonge Agatha Danbury – Arséma Thomas

Als een van de weinigen is Arséma geen Britse actrice. Ze werd geboren in Amerika en leefde in meerdere landen zoals Comoros, Uganda, Kenya, Togo, Benin en India. Voordeel hiervan is dat ze nu vele talen spreekt, zoals Engels, Frans, Spaans, Yoruba en Amharic.

Asema Thomas als Agatha Danbury in Queen Charlotte
Netflix

Arséma Thomas in real life:

Het bewijs is daar: Penelope is officieel ‘diamond of the season’ in Bridgerton seizoen 3

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.