Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Food 28 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Als jij en je vriendinnen van rosé houden, dan willen jullie deze plekken bezoeken

Zo langzamerhand komt de zomer dichterbij. En bij zonnestralen hoort rosé. Als jij en je vriendinnen van deze wijnsoort houden, dan hebben wij een aantal leuke lente-adresjes voor je. Van een rosé brunch tot een rosé garden: hier wil je heen.

Amsterdam is in de ban van rosé deze zomer. And so are we.

De leukste rosé pop-ups in Amsterdam

Als je van rosé houdt, dan heb je een aantal leuke maanden voor de boeg.

Brunchen bij George met AIX

Maison Saint Aix viert dit jaar haar vijftiende verjaardag en doet dat in stijl. Voor de lancering van AIX Rosé 2023 organiseert het wijnhuis drie Brunch AIXperiences op verschillende locaties. De eerste editie vindt plaats op 25 mei in Le Grand George in Amsterdam van 12.00 tot 14.00 uur met een uitgebreide bottomless brunch inclusief onbeperkt AIX Rosé 2023. Op 8 juni vindt de tweede editie plaats in George L.A. in Laren en George Marina in Amsterdam sluit het brunchdrieluik af op 13 juli.

aix-george-177
George

De rosé garden van Pulitzer

Bij de sfeervolle binnentuin van Jansz., de Rosé Garden, geniet je van een speciaal samengesteld menu van rosé wijnen in combinatie met de Jansz. klassiekers, waar de lavendelgeur en pasteltinten het plaatje compleet maken. Omarm het geliefde motto van rosé all day, every day, want de tuin is elke dag geopend voor lunch en diner.

Jansz garden
Jansz.

BACCHUS Wijnfestival

In de weekenden van 7 t/m 9 en 14 t/m 16 juni strijkt Bacchus Wijnfestival weer neer in het Amsterdamse Bos. Dat een steeds groter wordende groep wijnliefhebbers en levensgenieters het festival een warm hart toedraagt, blijkt maar uit de kaarten die als een malle de deur uit vliegen. Bacchus staat in het teken van wijn, zoals inmiddels misschien al duidelijk was. En dus ook van rosé.

bacchus
Bacchus

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.