Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 19 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

Twitteraars gaan los over derde seizoen van You

Het derde seizoen van You is sinds vorige week vrijdag te zien. Je snapt natuurlijk wel dat wij het nieuwe seizoen gelijk zijn gaan bingen dit weekend. En wij waren niet de enigen, want het hele internet gaat los over het nieuwe seizoen van You. Veel fans delen op Twitter leuke en herkenbare memes over de serie.

Wij zetten de leuksten voor je op een rij.

You seizoen 3

We zijn nog steeds aan het bijkomen van alles wat er in het derde seizoen van You is gebeurd. En we kunnen – net als iedereen – nog steeds geen genoeg krijgen van het nieuwe seizoen. Want laten we eerlijk zijn: er zijn veel dingen gebeurd die we niet zagen aankomen. Zo hoorden we vorige week al dat de nieuwe stad van Joe en Love een geheime betekenis heeft en kwamen we er aan het eind van seizoen 3 achter dat Joe een mogelijke halfbroer heeft. Shocking!

Joe en Love zijn in seizoen 3 getrouwd en we zien dat ze een zoon krijgen. Joe raakt – zoals in elk seizoen – natuurlijk ook geobsedeerd met een vrouw en dit zijn in seizoen 3 zijn buurvrouw Natalie en zijn collega Marienne. Ook Love laat haar oog vallen op een andere man en dat is niemand minder dan haar 19-jarige buurjongen Theo. Deze nieuwe relaties houden natuurlijk niet lang stand, want Joe en Love staan beiden bekend om hun moordlustige uitbarstingen als ze jaloers zijn.

Reacties

Fans hebben over al deze gebeurtenissen – en nog veel meer – hun mening klaarstaan en delen deze massaal op Twitter. De leuksten hebben we voor je op een rij gezet.

#YouNetflix

Wij zijn niet de enige die dachten dat Nathalie een belangrijke rol zou spelen in het nieuwe seizoen

Joe verwachtte toch echt dat hij een dochter zou krijgen

De liefde tussen Love en Joe

We dachten niet dat we sherry leuk vonden, maar uiteindelijk…

Toen we de relatie tussen Marienne en Joe zagen opbloeien

Toen Love impulsiever bleek dan Joe

Iedereen was in shock door het einde van het derde seizoen

Wat iedereen hoopt te zien in seizoen 4 van You

Wat is jouw favoriete moment in seizoen 3?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.